Nagy Ervin: Ha a kreatív energiáinkat elkezdjük használni a politika ellen, akkor nagy szarban lesznek

2019. december 17. 21:45

A színész a Katona József Színházat ért támadások után adott indulatos interjút.

2019. december 17. 21:45

„Öngyilkosság azt a kultúrát kicsinálni, ami nem csak a baloldalé, hanem a jobboldalé is” – nyilatkozta az RTL műsorának Nagy Ervin, a Katona József Színház színésze. 

„Szerintem nem volt jó ötlet rálépni a művészek bütykére. Nagyon rossz ötlet volt, mert ha a kreatív energiáinkat elkezdjük használni a politika ellen, akkor nagy szarban lesznek.” A színész külön kifakadt a Fidesz frakcióvezetőjére is: „Mi csináljuk a munkánkat, és most jön egy ilyen Kocsis Máté-szerű képződmény (...), egy ilyen típusú csávó azért, hogy a főmérnöknek fölfelé nyaljon, emberekről bármit ki mer jelenteni egyfajta politikai szituációban, amitől ő azt gondolja, hogy ebből valamifajta nyeresége lesz.”

 

 

Összesen 297 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tanner
2020. február 26. 00:23
Ervin jó színész ha jó szöveget kap. Saját szövegével próbál megfelelni a kultúrában hatalmon lévőknek akik ezt el is várják. A kormánynak nemzeti érzelmű művészeket kellene támogatni akik nemzeti érzelmű színészekkel játszatnák el a nemzeti érzelmű polgároknak szóló műveket és akkor tele lesznek a színházak és a mozik - kevesebb támogatást kellene adni - azaz több pénz lenne a kultúrára.
Krupp Skya
2020. február 20. 12:49
Ez ki ez a cipó képű kreatív energikuss? Ezzel egyesben lehetne szántani ha bekapcsolnám rajta a kreatív energia kapcsolót.
Hóvirágcsempész
2020. február 10. 21:40
Istenem , kreatív energiák .... Elmehetsz te , Ervin , a halál faszára zsokénak , a kibaszott kreatív energiáiddal együtt . Majd küldj egy emilt , bazdmeg .
Vakfolt
2020. február 07. 11:57
"Nagy Ervin: Ha a kreatív energiáinkat elkezdjük használni a politika ellen, akkor nagy szarban lesznek" Mi lesz, seggel fogtok festeni, vagy a színpadon kiveritek egymásnak? Nagy szarban leszünk, az biztos..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!