Nem érzem úgy, hogy le kellene mondanom a képviselői mandátumomról – közölte Lackner Csaba a Facebookon

2019. november 01. 11:14

A korrupciós és kokainozós botrányba keveredett volt MSZP-s képviselő igazságtalannak tartja a párt etikai tanácsának döntését.

2019. november 01. 11:14

A kispesti önkormányzati képviselő Facebook-oldalán tette közzé, hogy nem mond le képviselői mandátumáról, valamint igazságtalannak tartja a szocialista párt etikai tanácsának döntését, amely szerint kizárták a pártból – írja az Index. Korábban az ügyvédjén keresztül már kijelentette, hogy nem mond le, de most személyesen is megerősítette, bár a posztot – feltehetően véletlenül – nem állította nyilvánosra. Így fogalmaz:

A Lacknerről korábban kiszivárgott, a Magyar Nemzet és a Hír TV birtokába jutott képi- és hangfelvételeken a közpénzek ellopásáról, az önkormányzati pénzek visszaosztásáról beszélgettek fehér por szárítása és adagolása közben. A politikus többek között olyan állításokat fogalmazott meg, hogy „aki az önkormányzati politikában nem keres évi százmillió forintot, az hülye. És az is igaz, hogy aki jól csinálja az igazából nem a büdzséből veszi el, hanem olyan emberekkel köt szerződést, meg olyan eladások vannak, ahonnan a külső vállalkozóktól jön vissza”.

Lackner a kerület 7. számú választókerületében indult az ellenzéki összefogás jelöltjeként és október 13-án újra meg is választották. 

A felvételeken korábbi képviselőtársáról, Kránitz Krisztiánról is meglepő állításokat tett. „Tavaly felvettünk 1,2 milliárd forintnyi hitelt, de úgy, hogy nekünk 2017-ről volt majdnem 800 millió forint tartalékunk. Ez mind a Krinyón keresztül ment, senki nem sajnálta tőle” – mondta Lackner, aki Kránitz vagyonát 200-250 millió forintra taksálta.

Lackner Csaba egyébként jó barátja Gajda Péternek. Gajda közösségi oldala szerint pár évvel ezelőtt még közös vadvízi evezésen is résztvettek, de a Hír Tv felvétele szerint rendszeresen fociznak is együtt.

(A kép forrása: Origo.hu)

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kakambuki
2019. november 02. 09:01
A szerintem ma is létező "feddhetetlenségi törvény" alapján is büntethető a fazon ha bűncselekményt követ el és tetten érik. Saját maga buktatta le magát a videók alapján. Miért nem foglalkozik senki ezzel manapság?
balbako_
2019. november 02. 08:04
Az ő szempontjából igaza van. Semmi mást nem tett, mint amit az MSZP SZDSZ vezetők tettek, meg a jogelődeik. Lopott, csalt, hazudott, de ezért őt pellengérre állítaná a többi csaló, tolvaj, hazug. Mire fel?
Mirtilla
2019. november 01. 23:52
Lackner a népmüvelő, távoktató kurzust tartott: "Legyen Ön is milliomos" cimmel, melyben fölvázolta a meggazdagodáshoz vezető ut fontosabb állomásait és bemutatta a jól bevált varázseszközöket is. Tanuljon tőle Ön is, hiszen neki jól bevált !
Aerion
2019. november 01. 19:06
Én nem értem miért kellene lemondania ennek a laknernek, egy őszinte kommunista, az ilyen mindig is kifejezetten ritka állatfaj volt a vadbarmok világában, mostanság meg pláne, inkább meg kellene becsülni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!