Hidvéghi: Cselekvésre van szükség a klímavédelem terén

2019. november 30. 16:27

A klímatüntetésről és a klímaváltozásról beszélt a fideszes politikus.

2019. november 30. 16:27

Hidvéghi Balázs európai parlamenti képviselő a Hír TV vendége volt. A fideszes politikus a klímatüntetéssel és a klímaváltozással kapcsolatban fejtette ki álláspontját. „Cselekvésre és felelős hozzáállásra van szükség a témában. Fontos, hogy a gazdaság fejlesztésénél egyszerre figyeljünk a környezetvédelemre, a munkahelyteremtésre és a versenyképesség javítására” – jelentette ki.

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mingtilift
2019. december 02. 13:59
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
alpayre
2019. december 02. 03:41
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
KannibálTatárÚr
2019. december 01. 20:08
Klímát nem lehet védeni. Az olyan amilyen kialakul a természet rendje szerint. Akik klímavédelmet akarnak, azoknak ajánlom, hogy próbáljanak meg agy kisebb zivaztart leállítani. Semmi emberi erővel nem lehetséges. Nos a klímát nagyon sok milliószor erősebb energia alakítja. A klímaváltozáshoz alkalmazkodni kell. A talajvíz kritikusan csökken. Semmit sem teszünk ellene. Pedig annak alakítására lenne elég erőnk. De jelenleg abból az emebajosok nem tudnak maguknak semmi előnyt szerezni.
belpestilibsi
2019. december 01. 15:10
helló, eddig Soros György kreálmánya volt az egész klímavédelem. beálltatok Soros zsoldjába?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!