Fidesz: Wittinghoff Tamás is mondjon le polgármesteri címéről!

2019. november 08. 14:50

Arra kérik a budaörsi közéleti szereplőket, álljanak ki a település erkölcsi megújulásáért.

2019. november 08. 14:50

A Fidesz budaörsi elnöksége felszólította Wittinghoff Tamás polgármestert, hogy kövesse Borkai Zsolt győri polgármester példáját és mondjon le.

Czuczor Gergely, a Fidesz budaörsi elnöke péntek, az MTI-nek elküldött közleményében felidézte: Győr megválasztott polgármestere, Borkai Zsolt lemondott tisztségéről, mert nem tudja méltó módon ellátni városának képviseletét. "Méltatlanná válásának háttérében a polgármesterről még a választási kampányban előkerült és a média által felkapott szexvideó áll" – tette hozzá.

Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere morálisan és politikailag megbukott, „hazugságaival, támadó fellépésével, mesterkedéseivel sem tudja elleplezni a tényt, hogy méltatlanná vált Budaörs képviseletére” – írta.

Erkölcsi megújulás

Hozzátette: a Fidesz budaörsi elnöksége felszólítja Wittinghoff Tamást, hogy kövesse a győri polgármester példáját és mondjon le polgármesteri tisztségéről, ne hátráltassa tovább a város fejlődését, a helyi közélet békés, demokratikus viszonyainak helyreállítását.

Czuczor Gergely megjegyezte: arra kérik a budaörsi politikai szereplőket, társadalmi és civil szervezeteket, egyházakat, hogy határozottan álljanak ki a település erkölcsi megújulásáért.

Lehetetlen helyzet, hogy a szexbotrányba keveredett városvezető mutasson példát a budaörsieknek, vagy ő képviseljen bennünket ország-világ előtt. Nem hagyhatjuk, hogy az erkölcsi züllés és a polgármester méltatlan helyzetéről legyen hírhedt Budaörs” – tette hozzá a politikus.

(MTI)

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2019. november 10. 19:03
A szopatós vitinghof nem mond le, és mit csinálnak a bolsevista elvbarátai? Leszopják ők is, bruttóban. Klasszikus példája mindez a bolsevista mentalitásnak, a mi kutyánk szara nem büdös. De meglesz ennek is a böjtje, sokszorosan meg fog térülni a nemzet számára vitinghof le nem mondása, ő meg csak élvezze az elvtársaik szopását tovább, nyugodt békében. .
Menhetten
2019. november 08. 23:45
Wittinghoff inkább áldozat ebben a sztoriban, mert valami fideszes mosléknak panaszkodott, hogy fáj a háta, az meg ajánlott neki egy masszőrt, akiről kiderült, hogy egy céltudatos kurva. Már csak egy kamerát kellett elhelyezni. Szóval ez nem egy sokmilliós, luxusjachtos, kurvás, piás, kokós több napos orgia volt, csak egy ótvar szemét megvezetés. Wittinghoff nem nyúlt le százmilliárdos tételekben közpénzt.
Agnieszka
2019. november 08. 23:35
Szeretném, ha nyilvános lenne, ki is volt az "ördög ügyvédje". Gondolom, nem vagyok egyedül. Ez így nem jó. Sokat ér egy állam szervezete, titkosszolgálata, ha ez így mehet.
Kegyes urunk Karolus
2019. november 08. 18:30
Majd hülye lesz elmondani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!