Fidesz: A bevándorláspártiak miatt több ezer terrorista jutott be Európába

2019. november 13. 14:31

A baloldali bevándorláspárti politika egész Európa biztonságát fenyegeti – írta közleményében a nagyobbik kormánypárt.

2019. november 13. 14:31

A Fidesz szerint a bevándorláspártiak miatt több ezer Haszán F.-hez hasonló terrorista jutott be Európába. A nagyobbik kormánypárt szerdán, az MTI-hez eljuttatott közleményében a tömeges kivégzésekkel, terrorcselekménnyel és emberiesség elleni bűntettel vádolt szír férfi tárgyalására reagálva azt írta, hogy a baloldali bevándorláspárti politika egész Európa biztonságát fenyegeti.

A bevándorláspárti európai baloldal, a Soros-hálózattal és a magyar ellenzékkel együtt mégis folyamatosan azon dolgozik, hogy még több migránst hozzon be Európába, és azért támadják Magyarországot, mert a magyar emberek nemet mondanak arra, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak – tették hozzá.

Kiemelték: a Fidesz-KDNP határozott álláspontja, hogy a terroristák és az illegális migráció előtt nem megnyitni, hanem lezárni kell a határokat, az illegális bevándorlókat pedig nem behozni kell Európába, hanem kivinni. Haszán F. – a szerdai előkészítő ülésén ismertetett vádirat szerint – Szíriában a polgárháború idején az Iszlám Állam terrorszervezet katonája volt, egy kisebb egységet irányított, 2015-ben részt vett egy nyilvános lefejezésben és több kivégzésben; legalább 25 ember haláláért felelős.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2019. november 13. 19:21
Az a baloldal simogatja, félti, óvja a gyilkos és erőszaktevő terroristákat és az emberi méltóságot lábbal tipró muszlimhitű szélsőségeseket, amely Erdogan kapcsán blokáddal tüntet és erkölcsi fensőbbrendűséget vindikál magának.
Kriszta67
2019. november 13. 16:46
Most akkor ez nem egy kamumigráns? Teljesen valódi? Nemá, olyan nincs is.
brabant89
2019. november 13. 16:23
Fiúk, ez már egy eléggé lejárt lemez. Nem kellene valami újat kitalálni?
mokány
2019. november 13. 15:46
Meg az amcsik is itt felejtődtek a 2. világháború után 7 és fél évtizede.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!