A NAV munkatársai is kifeküdtek

2019. november 03. 12:18

De nem a cigarettacsempészek, hanem a Tetris-kihívás miatt.

2019. november 03. 12:18

Sok más rendvédelmi és fegyveres testület után a NAV munkatársai is teljesítették a TETRIS Challenget, aminek során hűséges négylábú társaik is teljesítették a minimumot.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Prince of Absurdistan
2019. november 13. 20:47
Elnézést, ha megbántottam a NAV-os kollégát, aki diszlájkolt, nem ált szándékomban a lelkébe gázolni. Nagyon szép fotó lett. Majdnem érdekes és a kutyusok is imádni valóak. És akkor itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem hogy, hagyták elévülni azt a negyvenezer forintos adótartozásomat, ami úgy keletkezett, hogy egyszer rossz rubrikába írtam az EHO-t, aztán meg lusta voltam javítani, hiába küldtek róla levelet. Kicsit be voltam ám szarva, hogy be kell majd fizetni, de szerencsére öt évnyi tétlenség meghozta az eredményt, elévült. Megérte várni, Nem hiába mondják, hogy türelem rózsát terem.
Prince of Absurdistan
2019. november 04. 21:09
Egyébként csak én nem értem, hogy mi értelme ezeknek a "kihívásoknak"? Mi a célja ennek? Népszerűsíteni a NAV-ot? Minek? A népszerű adóhatóság oximoron. Hol itt a kihívás egyébként, nehéz volt kipakolni a cuccot? A jeges vizes vödör fejre borítása kihívás volt, merthogy az hideg és az kellemetlen, lúdbörzik tőle az ember. Persze nagy baromság volt az is. Azt meg végképp nem értem, hogy jön ide a tetris.
néhai Ch.Pilot
2019. november 03. 23:28
BARMOK! MIndenki, aki részt vesz ebben a tetriszes állatságban infantilis hülye, akit el kell bocsátani az állásából, mert csak bajt okoz.
amaurote
2019. november 03. 19:44
vámszedők :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!