A lúgos orvos alkotmányjogi panasza ellen tüntettek Budapesten

2019. november 04. 22:47

Az Alkotmánybíróság kedden dönt az alkotmányjogi panasz ügyében.

2019. november 04. 22:47

Sárga rózsával tüntettek a Kossuth téren az EZT NEM! – Sárga rózsával az igazságért tüntetés résztvevői hétfő este a Kossuth téren. A tüntetők a lúgos orvosként ismertté vált elítélt alkotmányjogi panasza ellen tiltakoztak. A férfit életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt 11 év fegyházban letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Kúria, mert az ítélet szerint megcsonkította és maradandó károsodást okozott volt barátnőjének. Az Alkotmánybíróság (Ab) november 5-én dönt arról, hogy helyt ad-e az alkotmányjogi panasznak. Az Ab jelenleg a Parlament egyik irodahelyiségében ülésezik a Donáti utcai épület felújítása miatt, ezért vonultak a képviselők a Kossuth térre.

(MTI)

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
schulraugue
2019. november 08. 11:07
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
A teremburáját
2019. november 07. 10:29
Jellemző a feministák bosszúvágya, vérszomja! Ha egy fikarcnyi eszük lenne, megpróbálnák a vádpontokat elemezni, az ellentmondásokat megválaszolni, de nem, bigottan hisznek el mindent a vádnak s semmit sem a védelemnek. Mert bosszút akarnak állni a FÉRFIN, aki ráadásul nem egy elhagyott szerető volt és ezért büntetett, hanem pont aki elhagyta a nőt s ezért lett büntetve! Mi a fészkes fenéért állna bosszút az, aki otthagyta a szeretőjét, nem ennek az ellenkezője szokott történni a valós életben?
Tehetős Totó
2019. november 05. 17:42
fransziáú
A teremburáját
2019. november 05. 13:15
Na ná, feminista, libsi írónők/aktivisták hergelik megint a jónépet, hogy szakadjon rájuk az ég!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!