Horn: Milliók mondták a Fidesznek, hogy ez nem mehet tovább

2019. október 16. 10:59

A Republikon Intézet igazgatója, volt szabaddemokrata államtitkár értékelt az ATV-ben.

2019. október 16. 10:59

Horn Gábor kedden, az ATV reggeli műsorában elmondta: valószínűleg Borkai szexbotránya tartotta otthon a kormánypárti szavazókat, szavai szerint „ez már egy kicsit sok volt”. Úgy vélte, miután nyilvánosságra kerültek a fotók, az az emberek – akiket nem tart prűdnek – rádöbbentettek, hogy nem akarják ezt a világot, „ilyen ez az ország, a mi pénzünkön elmennek oda, azt csinálnak, amit akarnak, semmi sem számít”. Cinikusnak megjegyezte: ő legborzalmasabbnak a Fekete Pákót tartja a történetben.

Borkai újraválasztása mögött szerinte az húzódhat, hogy a győri fideszesek megvédték a polgármesterüket – akárcsak Mohácson az elhunyt városvezetőt –, bár úgy véli, hogy Borkai – akit a NER megtestesítőjének tart – nem fogja kitölteni mandátumát. „Nem fogja megoldani a Fidesz problémájat az, ha széttárják a kezüket, és azt mondják, ő már nem a mienk” – jelentette ki pár órával azelőtt, hogy Borkai Zsolt bejelentette távozását a nagyobbik kormánypártból.

Kósa Lajos korábbi kijelentésére, miszerint megszűnt a centrális erőtér, úgy reagált: szerinte nem a duális erőtérre kell elsősorban reagálnia a nagyobbik kormánypártnak, hanem arra, hogy „viszi-e tovább azt, amit eddig láttunk”, ugyanis véleménye szerint a klasszikus jobboldali települések elvesztése jelzi, hogy itt nem csak hajszálrepedések vannak a rendszeren, hanem milliók mondják azt, hogy „ne így”. „Ezzel pedig nem lehet szembemenni tartósan” – tette hozzá.

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barnabibambi
2019. november 02. 17:34
Hogy előbújtak a nyüvek! Ezek azt hiszik hogy ismét lophatják a pénzünket és tönkretehetik az országot.Fidesz odafigyeltek ti ezekre?
barnabibambi
2019. november 02. 17:33
Hogy előbújtak a nyüvek! Ezek azt hiszik hogy ismét lophatják a pénzünket és tönkretehetik az országot.Fidesz odafigyeltek ti ezekre?
toef36
2019. november 01. 12:11
Horn Gábor pályaszéli "bekiabálása" nagyon unalmas... Kit érdekel?
exorggyg
2019. október 31. 21:36
Ha a magyar nyelvet beszéli valaki, akkor tudja, hogy a milliók az legalább 2 milliót jelent. Annyian összesen nem szavaztak az összes ellenzéki jelöltre. Ha a Fideszt annyian utálnák, akkor többen elmentek volna az ellenzékre szavazni. Nem tették. Teljesen nevetséges az ellenzéki oldal helyzetértékelés, mint mindig. Karácsony, Vona meg Széll Berni miniszterelnök akart lenni, volt aki még a 2/3-os győzelmet sem tartotta lehetetlennek. Erre szoktam mondani 65 évesen, hogy kimegyek Ukrajnába és szarrá verem Klicskót. Nincs szánalmasabb, mint amikor tehetségtelen emberek bukást bukásra halmoznak, és még akkor is tehetségesnek tartják magukat. Karigeri biztosan úgy gondolja, hogy megnyerte a választást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!