Szijjártó: a LOT második bázisává válik Budapest

2019. szeptember 04. 15:32

A LOT budapesti bázisáról jövő nyártól naponta indulnak repülőgépek New Yorkba.

2019. szeptember 04. 15:32

Budapest a LOT lengyel légitársaság második bázisává válik, ami hozzájárul a közép-európai térség és a világ többi része közötti összeköttetések további fejlesztéséhez – mondta Szijjártó Péter szerdán a lengyelországi Krynicában rendezett gazdasági fórumon.

A külgazdasági és külügyminiszter a Három Tenger Kezdeményezés országainak területén létesülő közlekedési folyosókról szóló pódiumbeszélgetésen megjegyezte: az új stratégiai együttműködési megállapodás értelmében a LOT budapesti bázisáról jövő nyártól naponta indulnak repülőgépek New Yorkba.

Emlékeztetett arra is, hogy a lengyel nemzeti légitársaság szeptember 22-én indítja Budapest és Szöul közötti járatát, és hamarosan új járatokat indít a magyar fővárosból Prágába, Stuttgartba, Belgrádba és Szófiába is.

(MTI)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gin74tonic
2019. szeptember 05. 05:17
errol a LOT is tud? a Philly_Bp jaraton ritkitas lesz, ~heti 2x, messzebb meg a LOTos konfiguracio 787 nem tud repulni LAX, SFO, Vancuver megerne, triple 7 nincs a LOT flottaban, az American ( AA - vilag legnagyobb legitarsasaga, 1100koruli repulovel ) lenyul mindent ami megeri mert nagyobb es erosebb. ( ez a franya kapitalizmus marcsak ilyen )
gallfec
2019. szeptember 04. 19:38
Bravó. Valaki a külügyben is dolgozik, hosszú-hosszú idő óta először..
balbako_
2019. szeptember 04. 17:43
Ha már a MALÉV-et elgyurcsánykodták....
választópolgár
2019. szeptember 04. 17:32
Szomorú. A Malév lett 2010-ben Kelet-Európa Legjobb Légitársasága: http://ferihegyirepuloter.network.hu/blog/ferihegyi_repuloter_klub_hirei/a-malev-lett-2010-ben-kelet-europa-legjobb-legitarsasaga
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!