Dobrev: Nálunk is megkezdődött a bírák megfélemlítése

2019. szeptember 11. 07:59

A DK európai parlamenti képviselője a Facebookon kommentálta a hírt, miszerint a Kúria törvénysértőnek tartja, hogy egy bíró az uniós bíróságon vizsgáltatná meg a függetlenségét.

2019. szeptember 11. 07:59

„Polt Péternek, Orbánnak, Tiborcznak – és még sorolhatnám – van félnivalója a független bíróságtól ” – kommentálta Dobrev Klára az Index cikkét, miszerint törvénysértőnek tartja a Kúria, hogy egy bíró az uniós bíróságon vizsgáltatná meg a függetlenségét.
„Nálunk is megkezdődött a bírók megfélemlítése. Amikor az EU meg akarja védeni a magyar demokráciát, a bírói függetlenséget, akkor az egyszerű magyar állampolgárokat védi a hatalmaskodóktól.
A Kúria pedig pont fordítva” –
írja a DK európai parlamenti képviselője a Facebookon.

(Facebook)

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2019. szeptember 11. 17:12
Istenem, magyar anyák vigyázzatok a gyermekeitekre, mert a Nagyságos Asszonyhoz képest, minden boszorkány szent és ártatlan volt.
tolan
2019. szeptember 11. 16:12
Te ostoba, nagyon hülye, bolgár hegyek legelőjén legelő, Dobrev-Bonnie! A Kúria azt mondta ki, hogy kettő ügyet jogtalanul mosott össze Vasvári bíró, mikor eu-s bírósághoz fordult! Eredetileg van egy büntetőügy, egy svéd állampolgárral szemben és ezt használta fel Vasvári bíró arra, hogy a magyar igazságszolgáltatás függetlenségéről ágáljon! Érted Bonnie-tehén? A Kúria tehát csak azt mondta ki, hogy ennek a kettő egymástól elkülönülő ügynek az összefonása jogszerűtlen! És nem azt sérelmezte, hogy ha valakinek a magyar igazságszolgáltatás függetlenségével kapcsolatban bármilyen észrevétele van, akkor az az eu-s joghatóságokhoz forduljon! Az Index nevű gyöngytyúktakony politikai palávert kevert ebből a kúriai döntésből és erre te, Bonnie-tehén, éppúgy ráharaptál, mint a zöld fűre a hegyi legelőkön...
néhai Ch.Pilot
2019. szeptember 11. 15:29
"Dobrev: Nálunk is megkezdődött a bírák megfélemlítése" Ott kint az EU-ban? Hát elkezdted, Klára?
szodabár
2019. szeptember 11. 14:37
ne hazudj bolsevik, ávós zsidrák! Köztudott, hogy a bíróságok tele vannak a vérkomcsi, libsi elvtársaiddal! Gond nélkül szőnyeg szélére állították Handó Tündét is! Évekig húzzák a pereket, havi sokmilliós fizetésért, úgy, hogy be sem járnak a bíróságra! Vasvari Csaba és Vadász Viktor, a két görény liberálbolsevik vérbíró, rohadtul meg vannak ám félemlítve, látjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!