Ajándékot kapott a magyar úszótehetség

2019. szeptember 02. 15:56

A Porsche Hungária tavaly indította el szponzori programját.

2019. szeptember 02. 15:56

A Magyar Úszó Szövetség Facebook-oldalán közölt képet a nem mindennapi ajándékról. A szövetség egyik legrégebbi partnere és támogatója a Porsche Hungária, amely tavaly indította el szponzori programját. Akkor a felnőtt-válogatott legeredményesebb tagjai (kivéve az egyéni szerződéssel bíró Hosszú Katinkát és Cseh Lászlót), az indianapolisi junior világbajnokság aranyérmesei, valamint a nyílt vízi szakág legjobbjai vehettek át egy-egy vadonatúj autót. Most a frankfurti születésű, Szerbiában felnövő, és végül az idén már magyar színekben versenyző Szabó Szebasztián is részesülhetett a szponzori program által nyújtott ajándék Audi A3-as járműből.

A szövetség közleménye alább olvasható:

Szabó Szebasztián már magyar színekben versenyezhetett a kwangdzsui úszó világbajnokságon, és nem is akárhogy szerepelt, 50 pillangón rögtön egy 5. hellyel nyitott, és a váltókból is jócskán kivette a részét, majd a világkupákon folytatta a szárnyalást. A remek nyári szereplés után, hazatérve a távol-keleti versenysorozatról, itthon a Porsche Hungaria jóvoltából egy vadonatúj Audi A3-as szponzor autó várta, amit ma Vérten Sándor, a Porsche Hungária kommunikációs igazgatója és Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke jelenlétében át is vett a Győr kiválósága. Így ő is csatlakozott azokhoz az úszókhoz, akik eredményeiknek köszönhetően részesülhettek ebben felajánlásban. 
További sikereket és balesetmentes vezetést kívánunk!

(forrás: Magyar Úszó Szövetség - Magyar úszóválogatott)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makám
2019. szeptember 03. 09:04
a3? audi?? eladnám és vennék egy 3-4 éves 5-ös bmw-t.
llnnhegyi
2019. szeptember 02. 18:22
Gratulálok. Sebastian óvatosan vezess 15 év múlva is!
sozlib_abschaum
2019. szeptember 02. 17:25
Most képzeljük el, hogy a tömeggyilkosok ivadékai (dk / momentum) lennének hatalmon, akkor a sportolók biztos egy pride (köcsög) belépőt kapnának.
JMoflicheque
2019. szeptember 02. 16:50
+ jutalomként egy-két éjszakai pillangót kenderessy módra!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!