Kiállt a Coca-Cola mellett Ujhelyi

2019. augusztus 05. 07:37

No cukor, maximum íz: ha így szereti, így szereti.

2019. augusztus 05. 07:37

A szocialisták EP-képviselője is hozzáadta a magáét a Coca-Cola plakátjai kapcsán kirobbant közéleti vitához, a következő Facebook-bejegyzést tette:

Ő Boldog István fideszes országgyűlési képviselővel szemben valószínűleg nem a márka iránti bojkottra hívott fel ezzel a Facebook-bejegyzéssel.

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2019. augusztus 07. 11:21
Teljesen érthető,hogy kiáll Ujhelyi a Coca Coláért, ő is egy coca, sertés a sertéssel, a disznó a disznóval van.
áfonya
2019. augusztus 06. 17:30
Ujhelyi elveszítette a helyreigazítási pert Szeviép-ügyben A „hálapénz” felhasználásának helyét illetően tévedhetett a Délmagyarország, egy tanú szerint nem a szőregi, hanem a badacsonytomaji ingatlanon valósult meg a beruházás. A táblabíróság jogerősen elutasította Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője helyreigazítási-kérelme érdemi részét, ítéletében kimondta, a Délmagyarország nem híresztelt valótlanságot a korrupció gyanújába keveredett politikussal szemben. Egy tanú azt is állította, hogy Ujhelyi kérésére folyósították a 38 milliós hálapénzt. A Szegedi Ítélőtábla – az első fokú bíróság ítéletét megváltoztató – jogerős döntése értelmében a Délmagyarország nem híresztelt valótlanságot Ujhelyi István szocialista politikusról. Ugyanakkor azt is rögzítette, hogy a politikus szeged-szőregi házának felújítása nem a Szeviép Zrt. pénzéből történt – derült ki a táblabíróság sajtóperben hozott múlt pénteki ítéletéből. Azt már a perbe hívott médium kommentárja teszi hozzá, abban tévedtek, hogy nem Szőregre, nem is Debrecenbe, hanem Badacsonytomajba mehetett az építőipari cég 38 millió forintja. https://www.vadhajtasok.hu/2019/08/06/ujhulye-elveszitette-a-helyreigazitasi-pert-szeviep-ugyben/
harcimarci
2019. augusztus 06. 16:10
Ilyen az, amikor egy multiellenes, éhségmenetes, sárgamellényes éppen Coca-Colát reklámoz. Zero saját gondolat, maximum propaganda. Minden trendi csomagolást magára ránt ez a szoci, nehogy kiderüljön, hogy ha kibontjuk, belül nincs más, csak egy szeviépes mentelmi joga ....
nyugalom
2019. augusztus 06. 14:17
Miért nem dicsekszik ez a hazaáruló a 38 milliós korrupciójával? Jogerős ítélet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!