Több ezer magyar diák énekelt el egyszerre egy dalt

2019. június 04. 12:02

A hirado.hu keddi beszámolója szerint összesen hétezer magyar diák énekelte a Kézfogás című dalt a Parlament előtt a Kossuth-díjas énekes-zeneszerző, Szarka Tamás vezényletével. Ezzel egy időben pedig több mint 150 határon túli és magyarországi iskolában énekelték a dalt.

2019. június 04. 12:02

A Kézfogás című dal szövegében az összmagyarságról és Boldogasszonyról, azaz Szűz Máriáról, a magyarok védőszentjéről szól, így kézenfekvő volt, hogy június 4-én, a Nemzeti Összetartozás Napján szinte kiált az alkalom egy ilyen dal előadására.

Szarka Tamás vette kezébe az összmagyar éneklést a Kossuth Lajos téren és Kárpát-medence-szerte, aminek hallható változátát a Híradó digitális kiadásán lehet megtekinteni, itt.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2019. június 05. 10:11
Azok az igen kedves magyar-ellenes beírók miért élnek itt? A határok nyitva, szabad a választás!
gacsat
2019. június 04. 19:12
Te, ezek legföljebb kétszázan vannak.
Harangláb
2019. június 04. 18:26
Nagyon jó ötlet! Az én fiam is ott énekelt...
thomsen
2019. június 04. 16:52
Remélem, a vigyázó szemű tanító nénik színházi távcsővel gondosan pásztázták a haza reménységeit, hogy kiszűrjék azokat, akik csak alibiből, unottan tátognak Orbán Viktor őfőméltósága előtt! Rengeteg a tiszteletlen, lelketlen, hazaáruló kis lipsifatty, akit móresre kell tanítani jóiskola jónevelése által, ha már véresre nem lehet verni a száját holmi lipsiskedő törvények miatt, nertársak! Remélem, a hazaáruló sorosista tízévesek kapnak majd egy intőt és a szüleiket behívatja majd az igazgató és jól elbeszélget velük ideológiailag, ahogy azt egy rendesmagyarországon szokás! Éberség, nertársak, éberség!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!