Orbán rendszerét EU pénzekből fizetett szolgák tartják fent

2019. május 20. 19:49

Ezért szükség van Európa részéről is az EU Ügyészséghez csatlakozásért nyomásgyakorlásra.

2019. május 20. 19:49
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos

„A francia RTL rádiójának próbáltam elmagyarázni, mi történik nálunk. Persze azt is el kellett mondani, hogy mostanában nyugati tévékben és rádiókban többet nyilatkozhatok, mint az elmúlt évben a „közmédiában” (amit ugye nem nehéz felülmúlni, hiszen a zéróval egyenlő).

Azt is mindig elmondom: nem várhatjuk el Európától, hogy majd ők megoldják a problémáinkat és azt sem akarjuk, hogy megvonják a támogatást tőlünk. Azt viszont látniuk kell -es látják is- hogy Orbán fertőző politikai rendszerét a kontroll nélkül öntött EU pénzekből fizetett szolgák tartják fent.

Ezért szükség van Európa részéről is az EU Ügyészséghez csatlakozásért nyomásgyakorlásra, de ha a magyar emberek részéről ezt nem tesszük meg, akkor semmilyen külső nyomás nem lenne elég.”

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mutimi
2019. május 21. 14:51
Egyre mélyebbre süllyed az ellenzék. Tehetségtelenségükben kitaláltak egy alternatív valóságot, és el is hitték azt. Lassan bárkit a nyakunkra hívnának a demokratikusan kinyilvánított akaratunk ellenében. Mégis mit gondol ez a szerencsétlen, miért nem állnak mellé a tömegek? Ezen vajon gondolkodott már?
Mutimi
2019. május 21. 14:39
Van még valakinek kérdése, miféle ellenzéke van Magyarországnak?
puszika
2019. május 21. 10:50
Na nyomjad csak! Könnyen lehet ,hogy te leszel az első aki megbukik az Európai Ügyészségnél !!
Európai téridő
2019. május 21. 08:37
Ákika már megint valami nagyon nagyot akart mondani. Hiszen ezért is szegődött el politikusnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!