Szombattól így járnak a metrópótlók az M3 vonalán

2019. április 27. 08:28

Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között pótlóbuszok közlekednek mostantól hétvégenként.

2019. április 27. 08:28

Szombattól hétvégenként Újpest-központ és a Lehel tér között járnak csak a 3-as metró szerelvényei, Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között pedig pótlóbuszok közlekednek.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a metrópótló busz a 3-as metró minden megállóhelyét érinti a Ferenciek tere kivételével: helyette az Astoriánál áll meg. Felhívták a figyelmet arra, hogy ünnepnapokon a metró és a pótlóbusz közlekedési rendje módosulhat, így május 1-jén a metró Újpest-központ és a Nagyvárad tér között jár majd.

A 3-as metró északi, Újpest-központ és Lehel tér közötti szakasza felújításának idején hétköznap esténként és hétvégén is a teljes szakaszon pótlóbuszok vitték az utasokat.

(MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugatiszél
2019. április 27. 11:06
Magyarázza el valaki, miért a Lehel tér az átszállóhely, miért nem a Nyugati/Nagykörút, ahol a népek át tudnának szállni a 4-es, 6-os villamosra/ról.
3M..
2019. április 27. 09:06
"Orbán Viktor azért utazott el Kínába, hogy a strómanja Mészáros Lőrinc, tehát Orbán Viktor nyerhesse el a vasútépítési tendert. Szijjártó Péter azt már tegnap bejelentette Pekingben, hogy eredményesen végződött a Budapest-Belgrád vasútvonal felújítására kiírt tender. Azt azonban látványosan eltitkolta, hogy ki volt a 750 milliárd forintos vasútépítési pályázat győztese. A 2017 végén alapított, mindössze 2 fős cég két kínai vállalattal nyerhette el a megbízást. Szijjártó Péter csütörtökön ugyan bejelentette, hogy egy kínai-magyar konzorcium végezheti el a felújítást, azt azonban nem árulta el, mely cégekről van szó. A titkolózás valószínűleg a harmadik cég miatt lehet, hiszen az RM International Zrt. Mészáros Lőrinc érdekeltsége." http://balrad.ru/2019/04/27/csak-napi-egy-millio-euro/ Szebb Jövőt!
hentes
2019. április 27. 08:39
Szuper. Öt év múlva sem tünik el a dugót okozó állandó buszkaraván. Miért nem éjszaka csinálják a felújítást?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!