Plakáttefuval vitte el egy körre Fegyőr Cseh Katkát

2019. április 09. 14:40

Röviden és tömören indult útjára a párt választási kampányát segítendő jármű.

2019. április 09. 14:40

Az Alkotmány utcában tartott sajtótájékoztatót a Momentum, ahol Fekete-Győr András, és Cseh Katka bejelentették, hogy elindítják útjára a plakátbuszukat. Ezen a pártelnök elmondta, felemelő 48 órán vannak túl, hiszen 1500 aktivistával 25 ezer aláírást gyűjtöttek (mintha 34 ezerről írtak volna korábban, de ezt tudjuk be a pártban uralkodó káosznak).

Magáról a tefuról elmondta, az ihletett a Verhofstadt által korábban adott hasonló jármű adta, azonban most ez 50 nagyváros mellett útközben a lehető legtöbb és legkisebb településre is elmegy, egészen május 26-ig.

Cseh Katka, az ALDE egy csúcsjelöltje, valamint a párt EP-listavezetője elmondta, több helyszínen is jelen lesz személyesen, de nem azért, hogy elmondja „a tutit”, hanem azért, hogy beszélgessen a valód problémákról, így pl. a salgótarjáni férfiak várható életkoráról is. Hozzátette: európai közpénzekből boldog Magyarországot szeretne.

Mivel kérdések nem voltak a kint lévő sajtómunkásoktól, ezért Fekete-Győr és Cseh beültek a tefuba, és együtt távoztak a helyszínről. Bár eleinte úgy látszott, Fekete-Győr nem rutinos sofőr kisteherautóval, ugyanis közel egy percig mintha csak a sebességet kereste volna a kiszűrődő hangokból ítélve. Bár az igazi européer megoldás az lett volna, ha Cseh Katka viszi el Fekete-Győrt, de úgy tűnik, a teljes emancipációra még a Momentumban is várni kell.

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sors
2019. április 11. 20:29
Amíg ők jelen vannak, megnyugodhatunk. Van még ideje a Fidesznek, KDNP-nek.
röviden
2019. április 09. 20:01
Az már volt, hogy "Áramot vezess, ne ..."?
Anonymtalan
2019. április 09. 19:25
Hogy hívják a cseh gyártmányú winchestert? Cseh Katkatkatkatkatka.
nemecsekerno_007
2019. április 09. 18:49
A Plakátfiú...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!