Magyarország geopolitikai súlyánál sokkal jobban teljesített az EP-ben

2019. április 19. 09:32

Ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint a korábbi szervilis, az EU diktátumait követő hozzáállásból egy kezdeményező, a saját értékeiért, érdekeiért és elsősorban a magyar emberek akaratáért kiálló kormányzattal Magyarország olyan csatákat tudott megnyerni, amikről sokan álmodni sem mernek.

2019. április 19. 09:32

Sokkal jobban teljesített Magyarország geopolitikai és nemzetgazdasági súlyánál az Európai Parlament most lezárult ötéves ciklusában, amire eddig még nem volt precedens – mondta ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég munkatársa az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

A korábbi szervilis, az EU diktátumait követő hozzáállásból egy kezdeményező, a saját értékeiért, érdekeiért és elsősorban a magyar emberek akaratáért kiálló kormányzattal az élen Magyarország olyan csatákat tudott megnyerni, amikről sokan álmodni sem mernek – jelentette ki. A szakértőt azzal kapcsolatban kérdezték, hogy megtartotta a ciklus utolsó ülését az Európai Parlament.

Lomnici Zoltán szólt arról is, az EU az „útkeresés” állapotában van. A szakértő kifejtette: az EU vezetése eddig nem tudta megfelelően kezelni a migrációt.

Lomnici Zoltán szólt arról is, hogy a május végi EP-választáson várhatóan megerősödnek az európai civilizáció mellett kitartó, az erős nemzetállamokban gondolkodó, és az EU fennmaradását garantáló erők.

(MTI)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
martymcfájl
2019. április 19. 23:07
Zolikám! Remek sikerek voltak - kifelé áll a szekér rúdja a néppártból, igaz S. Zsóti maradhat, ha akar, - Sargentini ide vagy oda, de bennünket szopatnak már hónapok óta, - mindenki utál minket az EU - külső felek közötti megállapodások vétóiért, - német tévék kabaré műsoraiban szereplünk, - az EU szegényháza vagyunk, az 5 %-os GDP növekedés ellenére, - stb., stb., stb. Kicsit több szerénységet!
Akitlosz
2019. április 19. 20:56
"Magyarország geopolitikai súlyánál sokkal jobban teljesített az EP-ben" Akkor talán Magyarország geopolitikai súlyával van a baj.
hentes
2019. április 19. 12:11
"Magyarország olyan csatákat tudott megnyerni, amikről sokan álmodni sem mernek – jelentette ki." például? Aki csak egyetlen esetett említ az nyert egy túrós rudit.
Berecskereki
2019. április 19. 11:02
„V4NA: Brüsszelben a korrupció a megszokott viselkedési forma 2011 márciusában jelent meg a brit Sunday Timesban a hír, hogy az Európai Parlament (EP) három tagja beleegyezett titkos kifizetések elfogadásába, egyes európai törvények módosításáért cserébe. Az érintettek a román Adrian Severin, a szocialista képviselőcsoport (S&D) alelnöke, a szlovén Zoran Thaler szocialista és az osztrák Ernst Strasser európai néppárti (EPP) képviselők voltak. Az ügynek volt egy negyedik szereplője is, a spanyol néppárti Pablo Zalba Bidegain, de ő végül nem fogadott el kenőpénzt. A botrány érintettjei közül végül csak két képviselőt ítéltek el. A V4NA-tól szerzett információk szerint Severin azzal védekezett, hogy Brüsszelben ez a megszokott viselkedési forma, semmi olyat nem tett, amit mások nem.” https://www.origo.hu/nagyvilag/20190417-kenopenzert-cserebe-torvenyeket-modositottak-volna-a-korrupt-epkepviselok.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!