Orbán Viktor a Zöld-foki Köztársaságban

2019. március 29. 08:09

„Na milyen volt Afrika?” Videó.

2019. március 29. 08:09

Orbán Viktor csütörtökön a Zöld-foki Köztársaságban tett látogatást, ahol az ottani kormányzat legfelsőbb szintjével tárgyalt. Magyarország miniszterelnöke összefoglalójában a két keresztény állam sikeres jövőbeni együttműködéséről beszélt kiemelve, hogy a magyar delegáció nagyon otthon érzi magát az Atlanti-óceán közepén található szigeteken.  

(Nyitókép: Orbán Viktor Facebook

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vainamoinen
2019. március 29. 15:42
A keresztenyseg a leguldozottebb vallas a vilagon: Christianity, Not Islam, World's Most Persecuted Religion - EU Report https://sputniknews.com/europe/201701121049530289-christians-persecution-eu-report/
realista
2019. március 29. 14:47
A kezdetben ateista-kommunista Orbán rájött, hogy érdemes a vallásos emberekre is támaszkodni, ezért először Iványi Gábornál próbálkozott, majd rájött, hogy a reformátusoknál nagyobb tömegeket érhet el, ezért szakított Iványival. Be is jött a számítása, mert "megtérésének" hatására a kádárista, ateista, sőt zsidó szimpatizánsai is felfedezték magukban a "mélykeresztény" gyökereiket. Aztán, hogy az eredeti célját is elérje, először a hitgyülivel bratyizva rátért a nyíltan zsidóbarát vonalra. A KDNP fantompárt viszont továbbra is szükséges számára, hogy a kereszténységre hivatkozási alapot szolgáltasson.
zolka50.50
2019. március 29. 13:59
Tényleg ideje előállnod a farbával, Prolina: Ki és mikor mondta azt, hogy a kereszténység be van tiltva?
Türelem
2019. március 29. 12:21
Orbán Viktor következő látogatásait Borsodba, Nógrádba, a Hajdúságba tervezi. Már várom a videófelvételt arról, hogy milyen volt például Borsodban? Több megyében várják a miniszterelnököt, s azon bejelentését, hogy egy időre elfelejti stadionépítési mániáját, s a pénzeket értelmes célokra fordítja. Az oktatási intézmények felzárkóztatására - az egészségügy terén számos, ezt célzó intézkedés történt - a leszakad régiókban történő munkahelyteremtésre és sok egyéb, az embereket foglalkoztató területekre. A Karc FM törzsközönsége már jó ideje sérelmezi, hogy a kormány nem foglalkozik a kisnyugdíjasok helyzetével, amivel csak egyet tudok érteni. A kormány azt hiszi, hogy a migrációs körlevél annyira felizgatja a százezer forint alatti nyugdíjasokat, hogy tömegével fognak májusban a Fideszre szavazni. Ló......rt, ahogy Feri mondta volt. No, de a Fidesznek soha sem volt érzéke a finomságokra. Tényleg gyalázatos, hogy a karácsonyi tizennyolcezer forintot nem egységesen kapták meg a nyugdíjasok. Közel egy millió emberről van szó, akik szavazata nem fontos a kormánypárt számára. Mindezeket azért írom, mert a napokban a tömegközlekedésen több idősebb emberrel beszélgettem erről, s bizony tele van a hócipőjük a stadionokkal, s a kisnyugdíjasokkal szembeni kormányzati érzéketlenséggel. Akkor, amikor dől a kormányzati propaganda a jólétről. Tud valaki hiteles életképekkel szolgálni a borsodi-nógrádi-hajdúsági-ormánsági helyzetről?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!