Nagy Blanka fogadta Frans Timmermanst

2019. február 16. 14:59

És még Kálló Dániel is ott volt! Nem lennénk Orbán helyében.

2019. február 16. 14:59

A Kongresszus egyik legfelemelőbb fotóján Frans Timmermans EB-alelnök és két szabad, rebellis, magyar fiatal: Nagy Blanka, és EP-listánk 5. helyezettje, Kálló Dániel. #HazaSzeretetEurópa #hueu” – olvasható a szocialisták Facebook-oldalán.

Összesen 227 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tuapse
2019. február 20. 08:26
Ilyenkor azért le kellene mondania valakinek ezeknél az újságoknál.. Figyelő: Helyreigazító közlemény: A 2019. január 15. napján megjelent „Három tárgyból is bukásra áll a káromkodó diáktüntető” című cikkünkben a Ripost alapján valótlanul híreszteltük, hogy Nagy Blanka három tárgyból is bukásra áll, illetve, hogy kifejezetten gyenge tanuló. Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy Nagy Blankának annyi hiányzása van, hogy az már meghaladta azt a mértéket, amit a törvény még egyáltalán lehetővé tesz.
Esvány
2019. február 18. 07:07
"....Az államadósságot 85 százalékról 11 százalékra metszettük vissza...." 11 %-kal... Ha nem ezt mondta, akkor pillantnyi dekoncentráltság. Mint amikor Kuncze belügyminiszterként azt mondta, hogy fellépünk a bűnűldözés ellen. (Bár ez utóbbi lehetett freudi elszólás is...)
rajgy
2019. február 17. 19:55
Tényleg megzavarodott a Nagy Blankától, mert Orbán Viktor ekkora MARHASÁGOT korábban nem mondott, mint itt 5:30-nál: "....Az államadósságot 85 százalékról 11 százalékra metszettük vissza...." https://www.youtube.com/watch?v=_-_QQDjZvdA&feature=youtu.be&t=330 Egy miniszterelnök, aki papírról olvasta a SAJÁT véleményét, és fogalma sem volt róla, hogy mi áll a papíron. NEM szisszent fel a 11%-nál! (Ahogy a jelenlévő hűbéresek sem) Nem tudja hány % adósságon áll Magyarország??????? :):):):)
marko11
2019. február 17. 16:57
Nagy Blanka fogadta Frans Timmermanst. És még Kálló Dániel is ott volt! Nem lennénk Orbán helyében. szakadok a röhögéstől a mandiner megint szintet lépett lefelé
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!