Tuzson: A kormány az elintézendő ügyek számának csökkentésére törekszik

2019. január 21. 11:40

Tuzson Bence azt mondta, arra törekednek, hogy az állampolgároknak minél kevesebbszer kelljen ügyet intézniük; erre ne legyen szükség vagy online is legyen mód.

2019. január 21. 11:40

A kormány olyan döntéseket szeretne hozni, amelyekkel csökkenteni lehet az állampolgárok elintézendő ügyeinek számát, párhuzamosan az ügyintézés színvonalának emelésével – erről a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára beszélt hétfőn a törökbálinti kormányablak átadásán. 

Tuzson Bence azt mondta, arra törekednek, hogy az állampolgároknak minél kevesebbszer kelljen ügyet intézniük; erre ne legyen szükség vagy online is legyen mód.

Tarnai Richárd, Pest megye kormánymegbízottja arról szólt, hogy mára elsődleges lett az ügyfelek segítése a közigazgatási ügyek intézésében. 

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2019. január 21. 14:34
A kormány teszi a dolgát, miközben a lipsibolsinácik próbálják akadályozni. Ennyi.
bunko_jobbos
2019. január 21. 13:05
A határidők betartása rohadtul nem megy. építési engedélynél mondták, hogy úgysem lesz meg határidőre. És tényleg nem lett meg. Az elektromos művekhez tavasszal adtam be a kárelmet és nyár végén méltóztattak bekötni az áramot. Van még mit fejlődni, de emlékszem, hogy régebben minden hónap végén adtam be a tökömtudjamit a TB-hez, most meg már nem is kell, csak elektronikusan. Szóval javul a helyzet, nem panaszkodok, de itt ne álljatok meg!
Rasdi
2019. január 21. 12:00
"...vagy online is legyen mód." A lényeg az IS-en van. A személyes ügyintézésre is legyen mindig egyszerűen elérhető mód.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!