Fidesz: A balliberális kormányokkal ellentétben ma rend és biztonság van hazánkban

2019. január 02. 14:43

Halász János köszönetet mondott a rendőröknek, hangsúlyozta, a biztonságnak a záloga az, hogy a rendvédelmi szervek kitűnően végzik munkájukat.

2019. január 02. 14:43

Magyarország Európa egyik legbiztonságosabb országa – jelentette ki a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője szerdán debreceni sajtótájékoztatóján. Halász János hangsúlyozta, ennek a biztonságnak a záloga az, hogy a rendvédelmi szervek kitűnően végzik munkájukat; nőtt az erkölcsi és anyagi elismertségük, minden segítséget megkapnak a kormánytól.

A balliberális kormányokkal ellentétben ma rend és biztonság van hazánkban–mondta a szóvivő, hozzátéve, „Gyurcsányék idején" – 2010 előtt – leépítették a rendvédelmi szerveket, több ezer rendőr hiányzott az országból, mivel sem erkölcsi, sem anyagi megbecsülést nem kaptak az érintettek.

A továbbiakban arról szólt, hogy az ellenzék nyíltan a rendőrökre támad, szándékosan és erőszakosan provokálja őket, ami elfogadhatatlan.

Halász János végezetül köszönetet mondott a rendőröknek a „Soros-szervezetek" és az ellenzék által szervezett tüntetéseken tanúsított türelmükért, valamint azért, hogy a tömeges bevándorlás kezdete óta védik határainkat és szavatolják az ország biztonságát.

(MTI)

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2019. január 02. 18:45
Örvendünk neki. Meddig is? "Történelme során, nehéz helyzetekben mindig vidéki gyökerekből táplálkozva, a falusi közösségek erejére támaszkodva tudott a magyar társadalom megújulni." (Nemzeti Vidékstratégia) Épeszű ember evidenciaként tudja, hogy az élelmiszer elsősorban létfeltétel és nem áru. Nem "versenyképesen" és "gazdaságosan" kell megtermelni, hanem „minden körülmények között”. Ezt csakis falun, helyben élő parasztcsaládok szervezett tömege képes biztosítani. A valódi falu nem lakó-, nyaraló- vagy szegénytelep, nem is "jogi személy agráripari üzeme", hanem egy emberi közösség és természeti környezetének önfenntartásra képes szerves egysége. Az "életképes birtokméret" nem közgazdasági, hanem biológiai fogalom - életképes az a birtok, ami elsősorban a művelői saját biológiai létét, továbbá a modernkori munkamegosztás miatt a földközelből eltávolodott más családok élelmiszerét ipari input, kőolaj és béke híján is képes megtermelni. Ahogyan nem létezik "életképes fegyvergyár", ugyanúgy nem lehet konkurense a helyi parasztcsaládoknak semmilyen virtuális képződmény, sem állam, sem jogi személy. Ha ilyen formáció áll átmenetileg a parasztcsalád helyén, akkor csupán közönséges, profitérdekből elkövetett tolvajlás történik a jövő generációk terhére - az összes ilyen formáció tehát káros és fölösleges. Ezt a nemzeti létfeltételt zúzta éppen most halálra Orbán és bandája: 2018 - "...A parasztság eltűnt....Tömeges társadalmi létformaként ez nem fog visszatérni.... A hagyományos parasztság egyszer s mindenkorra felszámolódott." http://mandiner.hu/cikk/20181223_parasztsag_kommunizmus_neb#commentanch7311745
balbako_
2019. január 02. 16:12
Ez vitathatatlan.
Hogyisvan
2019. január 02. 16:11
Ez nem a kormány dicsőségén, hanem az ellenzék tisztességén múlik! ÉS a fidesz olajosai ma már jobban jövedelmező állásokat találtak!
Edvind Johnsson3.0
2019. január 02. 16:00
Egy fokkal talán jobb, de hátradőlni még korai lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!