Összehívnák Gyurcsányék a Honvédelmi Bizottságot

2018. november 26. 18:14

Az Ukrajnában folyó történésekre reagálva a Demokratikus Koalíció összehívná a Honvédelmi Bizottságot – derül ki a hétfői közleményből.

2018. november 26. 18:14

A Demokratikus Koalíció hétfő este reagált a nap történéseire, közleménybe adták: a Honvédelmi Bizottság összehívását kezdeményezik.

„Petro Porosenko ukrán elnök hétfőn aláírta a hadiállapot bevezetéséről szóló rendeletet. Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese a Honvédelmi Bizottság azonnali összehívását kezdeményezi az ukrán helyzet miatt” – olvasható a közleményben.

(MTI-OS)

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2018. november 27. 09:34
Vadai megint azt hiszi, hogy tényező tud lenni.)))) Vadai, neked kuss! Van M.o.-nak egy kormánya, azt fogja tenni amit jónak lát. Elmebajosok ne szóljanak a felnőttek dolgába. Ha a segged akarod riszálni, menj a Rákóczi út sarkára. Na az a hely való neked. Pffff!
zakar zoltán béla
2018. november 26. 22:26
Karcag nemzeti hőse...........
tango47
2018. november 26. 22:01
VÁ még egyszer előadná mai produkcióját szűkebb közönség előtt is. Inkább ki kellene ezt a "hölgyet" a magyar határra: ő kellő elrettentő erő lenne, hogy a támadó hadaknak lekonyuljon egy életre.
áfonya
2018. november 26. 21:21
Nincs az a gazdag ország amit gyurcsányék ballibsik ne tudnák tönkre tenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!