Fidesz: Guy Verhofstadt fröcsögve, gyűlölködve támad

2018. október 18. 14:30

Guy Verhofstadt azért gyűlölködik, mert a magyar emberek nem akarnak bevándorlóországban élni – tolmácsolta a Fidesz reakcióját Hidvéghi Balázs egy csütörtökön megjelent Verhofstadt-interjú kapcsán.

2018. október 18. 14:30

Guy Verhofstadt, az Európai Parlament (EP-) liberális frakciójának vezetője és társai bevándorlókontinenst csinálnának Európából – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a közmédiának csütörtökön Budapesten. Hangsúlyozta: Guy Verhofstadt fröcsögve gyűlölködve támadja a magyar miniszterelnököt és Magyarországot, mert a magyar emberek úgy döntöttek, nem akarnak bevándorlóországot Magyarországból.

A belga politikus a 168 Óra közéleti hetilapnak nyilatkozva azt mondta, az Európai Néppártnak el kellene határolódnia Orbán Viktortól, „és odaküldeni, ahová tartozik: a politika trágyadombjára, az új, populista barátaival együtt”. A frakcióvezető szerint a magyar miniszterelnök ma már nem keresztény, és nem is demokrata, akivel szemben az EU kritikát ugyan fogalmazhat meg, de megállítani csupán a magyar szavazók képesek.

Hidvéghi Balázs szerint Guy Verhofstadt kereszténységről és demokráciáról prédikál, miközben ő maga testesíti meg a legnagyobb veszélyt ezekre az értékekre. Guy Verhofstadt mániákusan bevándorláspárti politikus, megszállott módon képviseli Soros György és a migráció érdekeit, valamint a multikulturalizmust, az Európai Egyesült Államok megszállott hirdetője. Ma ezek jelentik a legnagyobb veszélyt egy erős Európai Unióra – emelte ki.

Hozzáfűzte: mindez mutatja a jövő évi európai parlamenti választások tétjét. Ha Guy Verhofstadt és társai kerülnek vezető pozícióba, egész Európából benvándorlókontinenst csinálnak – hangsúlyozta. Újságírói kérdésre elmondta azt is, a Sargentini-jelentés egy politikai támadás Magyarország ellen, amely a leghangosabb és legsikeresebb ellenálló a kényszerített bevándorlással szemben.

(MTI)

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. október 19. 08:42
VERHOFSTADT EGY DÖGLÖTT PATKÁNY! OSZLADOZÓ-BŰZLŐ DÖGTETEMMEL.
amarna
2018. október 19. 07:07
Májusig üvölthetsz kisgyerek---utána ...le is út !!!! Kérj időpontot már most az agykurkász---és fogorvoshoz--
repulok
2018. október 19. 00:13
Jóképű ez a Guy és értelmes is. Mégis szivesen bemosnék neki egyet...
áfonya
2018. október 18. 23:59
Az a rohadt nagy amerika, az emberiség felügyelőjeként, a mocskos múltjával. Minden erkölcsi alapot nélkülözve, osztja az észt! A rohadt rabszolgatartó, az indiánok kipusztítója. A gusztustalanul korlátlan, hatalmi ambíciói álta vezérelve, átgázol az egész emberiségen! Minden európai, rohadt menekült, akik a tudásukat arra használták, hogy leigázzanak. Perverz tetteik nyomán elérkezünk napjainkhoz. A Macroni franciaország, a nárcisztikus senkiházi, akire csak ráfingana egy nigger, elszálna mint a legyek az istállóban, ha a tehén csap a farkával. Az Merkel, aki nőnek olyan rusnya, hogy csak egy bottal piszkálná, egy jobb ézésű ember! Az ebből fakadó, meddősége okán, bosszút áll, a saját népén, mert az első orgazmusát egy nigger okozta a medencében! Az alkoholista Junker, aki azt a csepp ribonuklein savat is alkohollal pusztítja el, nehogy véletlenül gondolkodni keljen! Sorolhatnánk európa prominenseit, Sargentini, aki idáig bűzlik az erjesztett sajtól, mint egy trampli, csámpázik végig az európai parlamenten! Ezek fémjelzik a 21. századot? Nem szégyelli itt magát, senki? Vagy a bűntudatuk, tetőfokára hágott? És így azokat is magukkal akarják rántani, akinek semmi köze az egészhez? Kapjatok a fejetekhez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!