Figyelő: Saját tagjaikat is átverték a jobbikos vezetők

2018. szeptember 28. 12:56

A lap birtokába jutott hangfelvételen Farkas Gergely és Z. Kárpát Dániel jobbikos politikusok azt javasolják, a belépési hullám kommunikálásával kezeljék a Toroczkaiék kilépése nyomán támadt helyzetet.

2018. szeptember 28. 12:56

A Figyelő birtokába jutott egy hangfelvétel, amelyen Farkas Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője és Z. Kárpát Dániel, a párt alelnöke arról beszélgetnek, hogyan kommunikálják a Toroczkai László és Dúró Dóra kilépése miatt kialakult helyzetet és a kilépési hullámot.

A hangfelvételen Farkas azt javasolja, egy cikkben azt kellene megírni, hogy Toroczkaiék személyes ambíciók miatt hagyták el a Jobbikot, a párton végigsöprő kilépési hullámot pedig az újonnan belépők megszólaltatásával kéne ellensúlyozni. „Jön ez a kilépési hullám, ezt meg ellensúlyozva, most ugye volt egy belső kommunikáció, hogy többen léptek be, mint ahányan kiléptek, de olyanokat is lehetne, hogy megszólaltatni egy-két embert, aki ismertebb, hogy ő pont most lép be, meg most kezd bízni a Jobbikban, meg örül, hogy ilyen emberektől megszabadultunk, persze ezt egy kicsit szofisztikáltabban. Tehát felmutatni az ellenpólust is, hogy ne csak az a kilépési hullám söpörjön végig a médiában, hanem az ellen oldal is, ami a mienket erősíti” – jelenti ki Farkas.

A legjobb lenne talán ha egy összefoglaló cikk készülne a Gergőnek a nyomvonalán, amit elmondott, hogy az összes lúzerről bebizonyítjuk, hogy miért lúzer és miért nem tudja elfogadni. Most nyilván ezt nem injekciósan kell megírni, tehát semmiképpen sem úgy, hogy itt valami összeesküvés elmélet szaga legyen, de az lenne a jó, ha a kommentelőink egy copy paste-tel ezt így mindenhová be tudnák szúrni. Ha elfogadtok egy tanácsot, én nem a zsúrpubit javasolnám, hiszen a zsurpubi.hu az annyira leekézte magát, az összes ilyen támadó jellegű cuccunk az ott jelent meg az utóbbi hetekben-hónapokban” – mondja Z. Kárpát. Egy megszólaló azt tanácsolja, kommunikálják azt, hogy kétszer annyian léptek be, mint ahányan kiléptek, mire az alelnök megjegyzi: „Ez mondjuk kamu”.

Mennyit küldött ki a Szaszi? Ötven valahányan léptek be és harmincan ki” – teszi fel a kérdést az előző megszólaló, Z. Kárpát szerint azonban ezt senki sem hiszi el.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2018. szeptember 29. 15:09
A jobbik ma egy finngal felfújt lufi: ha eldurran csak a fing szag marad utánuk.
Berecskereki
2018. szeptember 28. 16:59
A Jobbik Ellenállás párt lett. A kongresszusukra elkészítették a Nemzeti Ellenállás Kiáltványa című puffancsot. Majd a DK-val Gyurcsány vezetésével megváltják Európát és Magyarországot. Ami pedig az "Ellenálló" kifejezést illeti, egyértelművé teszi, a kommunista térfélen való lébecolását a Jobbiknak. Tunya uram úgy látszik nem véletlenül hivatkozott a Bal-Rad-ra. Így akár az is lehet a neve: Nemzeti Kommunista Ellenállás Kiáltvány https://ripost.hu/cikk-a-jobbik-matol-nem-ellenzek-osszefognak-gyurcsanyekkal
villogókékfog
2018. szeptember 28. 16:58
Árulok, számítók, taktikázók. A beszélgegés mélysége alapján a szocik, balliberókon túl a jobbik is általanos elbutulason esik át.
hátakkor
2018. szeptember 28. 16:42
Ilyen megoldhatatlan kommuikàciós csapdahelyzetekben is a pénzosztó Szaszihoz rohannànak ahelyett hogy nyugodtan kitalàlnàk Együtt a szellemi holdudvarral a copy/paste tartalmat. Gregor Berni, Metàl Lady, Heller Agnes tapasztalatból pikk-pakk kitalálná mit kell mondani szorult helyzetben. Pl. "No one was shot!", vagy "sose voltam bigott kimmunista!" és kész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!