Felmondott Zacher Gábor

2018. augusztus 31. 14:32

A Honvédkórházban uralkodó állapotokra hivatkozva mondott fel a nemzet toxikológusa. Szerinte veszélyessé vált a helyzet.

2018. augusztus 31. 14:32

Pénteken beadta felmondását a közkedvelt toxikológus Zacher Gábor – írja a hvg.hu. A Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetője a Honvédkórházban tapasztalt állapotokkal indokolta döntését, szerinte a kórházban kialakult helyzet már a munkavégzést veszélyeztette. Az egészségügyi munkavégzés veszélyeztetése egyben a beteg számára is veszélyeztető – érvelt.

Hatalmas terhelés nehezedett a sürgősségi osztályra, leamortizálódott a felszerelés, olyan mennyiségű beteget kellett ellátni, amiért a személyügyi minimumfeltételek 60 százalékával egy centrum nem tud felelősséget vállalni” – fogalmazott Zacher. „Szeretek itt dolgozni, de kénytelen voltam a döntést meghozni. Nem tudok elszámolni a lelkiismeretemmel, hogy ilyen állományprobléma, ilyen felszerelésügyi gondok mellett a betegellátást folytassam” – tette hozzá.

 

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. szeptember 02. 12:20
A hátteret nem ismerjük, biztos mindenkinek van egy kis igaza, mindenesetre ha minden tragikus állapotban van, hogyan jutottak idáig, biztos, hogy ilyenkor kell elhagyni a hajót? Miért nem tudtak megállapodni a javításban, változtatásban? Mindenki hibás, csak én nem? Biztos, hogy mindenki szembe jön? ......
amarna
2018. szeptember 02. 07:23
Valami nem stimmel ezzel az emberrel----régóta figyelem ,egyre furcsább megnyilvánulásai vannak, a stílusa nyegle---mintha valami nem lenne rendben a fejében ???!!! Nem kellene a pszichológus kollégájához fordulnia segítségért?????
OrangeOrder
2018. szeptember 01. 23:38
Elhiszem. De azért látszik, hogy előtte jól rápihent erre a nehéz döntésre :))) Volt egy jó nyarad, Apa!
pemete jakab
2018. szeptember 01. 20:52
A nemzet toxikológusát, azaz méregtelenítőjét elöntötte a méreg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!