Mosóczi László: A vasútnak központi szerepe van a közösségi közlekedésben

2018. július 06. 16:34

A közösségi közlekedést a továbbiakban is a gazdasági fejlődés motorjaként, a vidék lakosságmegtartó képességének kulcstényezőjeként kezeli a kormány.

2018. július 06. 16:34

A közösségi közlekedésben a vasútnak központi szerepe van – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közlekedéspolitikáért felelős államtitkára pénteken a 68. vasutasnapon, a kitüntetések átadásán.

Mosóczi László hangsúlyozta, a közösségi közlekedést a továbbiakban is a gazdasági fejlődés motorjaként, a vidék lakosságmegtartó képességének kulcstényezőjeként kezeli a kormány. 

Az államtitkár kiemelte, a tárca elvárásaiban a korábbiaknál is hangsúlyosabban jelenik meg egy ügyfélorientált szolgáltatói jövőkép kialakításának igénye, a közösségi közlekedés használók arányának növeléséért hatékonyabb, összehangolt, vonzó kínálatot kell nyújtani az utasoknak.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!