Eljárást indít az Európai Bizottság a Stop Soros miatt

2018. július 18. 10:21

Kötelezettségszegési eljárást indít az Európai Bizottság a „Stop Soros” törvény és a hozzá kapcsolódó alkotmánymódosítás miatt Magyarország ellen csütörtökön – írja a Népszava.

2018. július 18. 10:21

Kötelezettségszegési eljárást indít csütörtökön Magyarország ellen az Európai Bizottság a „Stop Soros” törvénycsomag és az ahhoz tartozó alkotmánymódosítás miatt – közölte saját információkra alapozva szerdán a Népszava. Az EU ellenőrző és végrehajtó testületének véleménye szerint a jogszabályok több ponton EU-s előírásba ütköznek.

A Népszava Christian Wigand bizottsági szóvivőt kérdezte az új szabály kapcsán. A politikus állítólag „nem minden aggodalom nélkül tekint a magyar parlamentben szavazásra bocsátott törvényre és alkotmánymódosításra”. „Nem fordíthatunk hátat azoknak az értékeknek és elveknek, amelyekre Európa épült” – kommentálta korábban a budapesti fejleményeket a szóvivő a lap szerint.

A Népszava információi szerint az Európai Bizottság csütörtökön bírósági szakaszba lépteti a magyarországi menekültügyi szabályozás miatt még 2015-ben indított kötelezettségszegési eljárást. Hozzáteszik: „a brüsszeli testület a bevándorlásügyi eljárásokat, a visszatérésre vonatkozó szabályokat és a befogadási feltételeket ítéli az uniós joggal összeegyeztethetelennek. Mivel az aggodalmaira mostanáig nem kapott kielégítő választ Budapestről, az eljárás következő szakaszának megfelelően a magyar kormányt  az EU Bírósága elé citálja”.

 

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amarna
2018. július 19. 11:22
Senkinek semmi beleszólása nincs Magyarország Alkotmányába!!!!!!!!!!! Miután ez nem szerepelt az alapító okiratban--alá sem írhattuk tehát-----COKI MAGYARORSZÁGTÓL !!!!!!!
NewHorizon
2018. július 18. 15:50
Ennek a nemzetközi (határokat nem ismerő) soros györgy zsiványnak mindenhol és mindenben benne van a mocskos mancsa. Könnyebb lenne neki (és társainak) a dolga, ha be tudnák hozni az “egy világállam”-ot, mivel csak egy (valószinűleg már eleve korrupt) csoportot kéne megvesztegetni – szóval ezért dolgozik ezen fáradhatatlanul. Az EU már a zsebében, nem csoda, hogy Juncker és a többi felvásárolt majom az ő malmára hajtják a vizet. Ki más lenne az amerikai szavazógépekhez kapcsolódó csalások mögött is: https://yournewswire.com/soros-remote-access-software-voting-machines/ Hillary Clinton és szavazás csalások ( ‘Election Systems and Software’ céggel kapcsolatos) https://medium.com/@spencergundert/hillary-clinton-and-electoral-fraud-992ad9e080f6 Még egy példa, felfrissítőnek: 2002-ben a franciák megcsípték/elítélték sorost bennfentes kereskedés miatt, az EU majmok (akiket még véletlenül sem kéne “elite”-nek titulálni) pedig ilyennel paktálnak – mivel semmivel sem különbek. https://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/banksandfinance/8811574/George-Soros-loses-appeal-over-SocGen-insider-trading-conviction.html
villogókékfog
2018. július 18. 14:51
„Nem fordíthatunk hátat azoknak az értékeknek és elveknek, amelyekre Európa épült” Pl.? Gyuri-bá segge? Akkor egyetek szart!
villogókékfog
2018. július 18. 14:50
Ja, mely bizottság, milyen összetétellel fogja lefolytatni a még el nem fogadott eljárást? Vagy a népszavában junckeri szintekte itták magukat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!