Hatvanmillió forinttal tartozik a Magyar Postának a Jobbik

2018. június 09. 12:38

Nem tudta kifizetni százmilliós tartozását a Jobbik – írja az Origo szombaton megjelent cikkében. A lap szerint a párt több mint hatvanmillió forinttal tartozik a Magyar Postának.

2018. június 09. 12:38

Több mint hatvanmillió forinttal tartozik a Magyar Postának a Jobbik – olvasható az Origo szombaton megjelent cikkében.

A portál értesülései szerint február közepétől április elejéig a postát bízta meg kampányanyagai terjesztésével a Jobbik. A feladatot a társaság elvégezte, a munkájukért járó teljes összeget azonban a mai napig nem kapták meg. Hónapokig kiegyenlítetlen számláik voltak, az első utalást csak akkor tudták elindítani, amikor júniusban megkapták az állami párttámogatást.

Az Origo úgy tudja, a mintegy százmillió forintnyi tartozásból körülbelül negyvenmilliót utalt át a hónap elején a párt, a maradék hatvanmillió forintra egyhavi halasztást kértek. „A Jobbik kasszája tehát minden valószínűség szerint teljesen kiürült” – vélte az Origo.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2018. június 10. 12:07
Amatőrök! Drogos Juhász lazán összekalapolt 150 millát. Tunya, elkezdhetsz gyűjteni...
hátakkor
2018. június 10. 06:57
Metál Lady meg Heller amúgy belèpett a Mozgalomba? Van üresedés..
hátakkor
2018. június 10. 06:06
Zazri politikai elemző lesz, Szaszi meg gazdasági. Lesz téma bőven.
hátakkor
2018. június 09. 21:34
Szaszi :) az Osztap Bender. Szàz millákkal gurigázó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!