Az ENSZ által képviselt világrendnek fel kell bomlania

2018. június 08. 15:36

Ha patrióta magyar vagy, nem lehetsz más, csak cionista. Interjú.

2018. június 08. 15:36
Gulyás Virág

Ha Magyarország hosszútávon szembehelyezkedik az ENSZ szabta bevádoláspolitikával, milyen retorziókra számíthat?

Semmire. Valami szankció esetleg. Ne tulajdonítsuk túl nagy szerepet az ENSZ-nek. Az ENSZ egy paktum, egy megegyezés az államok között, de nagyon kevés kötelező jellegű döntése van. Amit retorzióként adhat az a folyamatos rossz PR Magyarországnak. Az EU, ilyen tekintetben erősebb lábakon áll. A köreimben azért van egy íratlan megegyezés: jobb bent, mint kint, de ez nem jelenti azt, hogy mindent el kell fogadni. Én vallom: minden ország tartsa fenn saját morális iránytűjét. (...)

 

Hogyan lettél keresztényként-magyarként harcos cionista?

2012-ig a zsidó vicceken, a Holokauszt borzalmán kívűl nem sokat tudtam Izraelről és a zsidóságról. Visszagondolva, teljesen őszítén felvállalom, hogy egy voltam azok közül, akik a zsidókról sok jót nem, de a sztereotípiákat nagyon ismerték. Nem voltam palesztin-párti, vagy Izrael-ellenes, mert ahhoz kellett volna valamiféle vélemény, de ez a közeg engem akkor egyáltalán nem érintett meg. Az első izraeli utam során történt a nagy változás. Libanon után ez volt a második ország a Közel-Keleten, ahová elmentem. A mai napig keresem a választ: mi indította el a dominó effektust? De azóta teljesen megváltozott az életem. Sajnos a cionizmus, mint jelző, Magyarországon, de persze máshol is, igen pejoratív kicsengésű. Így nem azonnal azonosultam azzal, hogy én cionista lennék. Számtalanszor jártam Izraelben az elmúlt évek során, többek között 2014-ben a gázai konfliktus alatt is. A legtöbb barátomat besorozták, én meg futottam, amikor szólt a sziréna. Aztán az elmúlt évek alatt összeállt a kép, és ha megérted, hogy valójában a cionzimus azt jelenti, hogy a zsidó népnek joga van az önrendelkezéshez, akkor rájössz, hogy ha patrióta magyar vagy, nem lehetsz más, csak cionista. (...)

Ha az ENSZ által hetven éve képviselt világrend felbomlik, mi léphet a helyére?

Világbéke. Csak viccelek. Bár tényleg úgy gondolom, hogy valaminek változnia kell, mégpedig sürgősen. A mai ENSZ által képviselt világrendnek fel kell bomlania. Nem kívánom megnevezni őket, de nagynevű ügyvédek mantrázzák New York-ban, hogy az ENSZ székhelyét át kellene helyezni Katarba, és itt pedig kezdjünk újra mindent. Sajnos ma velük értek egyet.”

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hajjaj
2018. június 11. 14:42
Nem, én biztosan nem vagyok mindentudó. Társadalomnak azt gondoltam ami azt az egyént körbeveszi aki pont el akarja magáról dönteni, hogy micsoda. Mondjuk, környezet. Szerintem akit megkereszteltek és nem lépett ki az egyházból az keresztény.Az adófizetés egy másodlagos kritérium. Sok nyugdijas nem adóköteles és az egyházadót másképp fizeti. Egy gyerek is lehet keresztény, adófizetés nélkül.
kiss.istvan770
2018. június 10. 17:39
Értelmetlen zagyvaság, buta provokáció.
akohazi
2018. június 10. 14:56
A szerző vagy hazug, vagy a cionisták egy hasznos idiótája. Amit cionék maguknak jognak tartanak azt másoknak nem tartják hasonlóan jognak: pl. 1991 táján az alapszerződések során tapsoltak (Jeszenszkinek) cionék és elvárásként fogalmazták meg, hogy Magyarországnak minden, bennünket bármennyire is utáló, szomszédjával feltétlen jó kapcsolatot kell kialakítani akár annak árán is, hogy örökre fogadjuk meg, hogy soha semmilyen körülmények között nem akarjuk majd visszaszerezni a Trianonban elvett területeket. Ezt az az Izrael mutatta elébünk normaként, aki szinte összes szomszédjától tart megszállva területeket... Az ó-szövetségben is csak pogány nőként emlegették azt a jerikói istenhívő asszonyt, aki nem volt zsidó. Hiába a hit, az elvi hasonulás - attól a me, zsidó csak pogány marad.
communistmandiner
2018. június 09. 23:26
A cionista zsidóknak örülni kb olyan ,mint örülni a középkorban a töröknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!