Tovább tárgyal az új cseh kormány megalakításáról a CSSD

2018. április 20. 18:31

A Cseh Szociáldemokrata Párt (CSSD) folytatni kívánja a tárgyalásokat az új cseh kormány megalakításáról az ANO mozgalommal. Erről a párt elnöksége döntött Prágában.

2018. április 20. 18:31

Roman Onderka, a párt alelnöke szerint az Andrej Babis ügyvezető miniszterelnök vezette ANO mozgalom, a tavaly októberi képviselőházi választások győztese a héten öt miniszteri tárcát ajánlott fel a szociáldemokratáknak.

A tárcák között van a belügyminisztérium is, amelyet korábban az ANO nem volt hajlandó átengedni a szociáldemokratáknak. Ez  – három héttel ezelőtt –  ez első körben a koalíciós tárgyalások kudarcához vezetett.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nataalii
2018. április 21. 20:24
Helló) Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. Szeretek utazni. Keresek egy férfit, aki meghív. Megmutatja az országot vagy a várost. És csak legyen egy jó idő együtt. Saját fotóim a https://goo.gl/hyNjk1 webhelyen Ez az oldal felsorolja az elérhetőségem adatait is. :)))
zakar zoltán béla
2018. április 20. 19:03
Ezért kell a 3/4 vagy a 2/3, esetleg az 51/100.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!