Elfogták a csengeri „milliárdos” nőt

2018. április 29. 15:29

A svájci hatóságok pénteken elfogták a nem létező ezermilliárdos örökségére hivatkozva sokakat megkárosító csengeri nőt.

2018. április 29. 15:29

Néhány órával az után, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda körözése nyomán a Fővárosi Törvényszék kiadta az európai elfogató parancsot, a svájci hatóságok pénteken elfogták a nem létező ezermilliárdos örökségére hivatkozva sokakat megkárosító csengeri nőt – tudta meg a PestiSrácok.hu

A nő a nyomozás jelenlegi adatai szerint 30-50 embert csaphatott be Svájcban elhunyt édesapjára hivatkozva, aki állítólag hatalmas vagyont hagyott rá három országban, Svájcban, Németországban és Franciaországban. Eleinte még 1300 milliárd forintnyi összegről beszélt, majd már 2600 milliárdról. A nő milliókat és tízmilliókat kért kölcsön az áldozataitól, a nem létező vagyonra hivatkozva. 

A valódi édesapja egy 35 négyzetméteres debreceni szükséglakásban élt 2014 decemberi haláláig, a lányával nem tartotta a kapcsolatot.

A nyomozás csalás miatt a Kiskun Tender Kft. feljelentése nyomán indult, akiket szintén tetemes összeggel károsított meg a nő. A nő férje néhány hónapja öngyilkos lett. A választási kampány idején a Magyar Nemzet írt arról, hogy a nő Kósa Lajos fideszes politikust is behálózta.

A nyomozás során összesen háromszor próbálták gyanúsítotti kihallgatásra idézni a csengeri asszonyt, sikertelenül. A nő időközben többször üzent a nyilvánosságnak, hogy Svájcban tartózkodik. 

A Pesti Srácok úgy értesült: a Fővárosi Törvényszék az NNI körözése nyomán, a Fővárosi Főügyészség indítványára elrendelte az európai elfogatóparancs kiadását. Ennek nyomán az asszonyt Svájcban pénteken elfogták. Vele volt egy üzlettársa, és két családtagja is.

 

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2018. április 30. 11:11
"A svájci hatóságok pénteken elfogták a nem létező ezermilliárdos örökségére hivatkozva sokakat megkárosító csengeri nőt." Akkor már csak a magyar, valamiféle Lajos nevezetű kollaboránsát kell rács mögé dugni! :D
Budai Katalin
2018. április 30. 05:12
Remélem Kósa feljelenti ezeket az undorító szarkeverő gépeket és ugyanúgy, mint amikor hírbe hozták egy kurvával a debreceni pályaudvar parkolójában (érdekes, az is pont egy választás előtt volt!) nyer egy csomó pénzt, akkor 3 millát nyert és a kórháznak adományozta. Egyébként mekkora szarkeverő ez a Rónai Egon is, nem találta sehol Kósa aláírását a közjegyzői papíron, de nagy sumákul azt mondta "kezemben tartottam egy közjegyzői dokumentumot". Egon, Egon, tényleg?! De Kósa aláírását nem láttad rajta sehol! De ez ki nem jött volna a sumák mocskos pofádon!
szekula
2018. április 30. 01:37
Valaki szóljon koszmónak, hogy ezer éve letiltottam, feleslegesen nyomul nálam naponta a ratyiszara. Köszi.
szekula
2018. április 30. 01:29
Itt van ugyanez az ügy - pepitában: https://24.hu/fn/gazdasag/2016/04/27/medgyessy-felesegenek-bankszamlajan-az-alstom-penzek/ Nyilván megyó sem akarta, hogy "besározzák", ennyi a jelenség oka, nem is lehetne másként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!