A hét bűnügyi híre: mikrót loptak, üres széfre leltek, lebuktak

2018. április 28. 14:12

Nem volt szerencséjük a széfnek flexszel nekieső tolvajoknak.

2018. április 28. 14:12

Vádemelést javasol a rendőrség azellen a három hiricsi férfi ellen, akik először egy mikrohullámú sütőt tulajdonítottak el, majd egy üres faliszéfet flexszel törtek fel – írja a Police.hu.

A Siklósi Rendőrkapitányság a 24 éves hiricsi férfi ellen lopás miatt, 17 éves és 49 éves társai ellen pedig lopás vétség kísérlete miatt nyomozott. A gyanú szerint ugyanis a 24 éves férfi idén januárban tört be egy hiricsi házba, ahonnan egy mikrohullámú sütőt vitt el. Ezután társainak elmesélte, hogy a házban egy zárt széfre akadt.

Több se kellett a másik két profi tolvajnak, ismét a házhoz indultak. Míg a 17 éves fiú a bejáratnál figyelt, 49 éves társa bement a házba és flexszel esett neki a faliszéfnek. Munkájuk gyümölcsét azonban nem élvezhették, mivel a széf teljesen üres volt. 

Ezek után a három férfit a rendőrök könnyedén beazonosították, akik tettüket beismerték.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2018. április 28. 18:56
Haveromnak is üres volt a széfje csak egy kézigránát volt benne, ha kinyitották a széfet kihúzta a gyutacs biztositó szegét amit egy rugó indított.
Peter8811
2018. április 28. 18:53
Nő meg egy se legalább Szélnek szólhattak volna hogy ki legyen a kvóta.
gxcapril
2018. április 28. 16:01
Nagyon idiota egy hirek ez. "Egy 24 eves ferfi, a masik ferfi..." Miert van az hogy a "demokracia " nagy hazajaban, libsibolsik fenylo peldakepeben a USA ban, siman igy irnak ezt a a hireket. Kis Bela, 24 eves Pecsi lakos, valamint tarsai Gombos Aladar 34 eves., Pecsi es lakos..... lakos. Szep kep is lenne csatolva a cikkhez. Nalunk ez a Egy ember, stb.... Hol van itt a tarsadalom visszatarto ereje??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!