Mirkóczkinál dolgozik az Auschwitzban a győzelem jelét mutató jobbikos

2018. március 28. 13:25

Auschwitzban a győzelem jelét mutatta, náci háborús bűnös volt a példaképei között, és Adolf Hitler fotója is ott díszelgett Facebok-oldalán. Mirkóczki Ádám egyik bizalmi emberéről, a füzesabonyi ifjújobbikos Hajnády Kristófról mindez még 2014-ben derült ki. Hajnády azóta jócskán előlépett a jobbikos ranglétrán, Mirkóczki mellett dolgozik, sőt a Jobbik elnökével is találkozott.

2018. március 28. 13:25
Kereki Gergő
Kereki Gergő

2014 szeptemberében, füzesabonyi jobbikos képviselőjelöltként került be a hírekbe Hajnády Kristóf. Egy olyan képet közölt róla az atv.hu internetes portál, amelyen az auschwitzi haláltáborban pózolt, a győzelem jelét mutatva. A képet maga Hajnády tette közzé a Facebook-oldalán. 

A lap akkoriban arról is beszámolt, hogy Hajnády közösségi oldalán egyéb jelek is utaltak szélsőséges nézeteire. Példaképei között ugyanis egyebek közt Alfred Jodl háborús bűnöst is megnevezte, sőt, Hitler egyik fotója is felkerült a Jobbik jelöltjének oldalára, amihez Hajnády azt kommentelte: „…majd segít a Füh… izé, szerencse.”


Hajnády Kristóf Auschwitzban

Információink szerint Hajnády Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő munkatársa, választókerületi stábjának tagja, és ebben a minőségében jobbikos országos vezetőkkel is találkozhat. Hajnády jelenleg forrásaink szerint Mirkóczki sajtóügyeit intézi, jelen van minden fontos rendezvényen, sajtóeseményen, és intenzíven részt vesz a kampányban.


A képen az egri-füzesabonyi jobbikos kampánycsapat látható Vona Gáborral. A kép bal szélén áll Hajnády Kristóf.


Hajnády Kristóf Vona Gáborral fog kezet.


Ez a fotó pedig idén készült a Jobbik március 15-i megemlékezése előtt, a fotón az is látható, hogy a Hajnády mellett álló fiatalember nyakában vaskereszt lóg.

Az atv cikkének megjelenése után Hajnády azt írta saját közösségi oldalára, hogy „nem kérek sem én, sem a Jobbik bocsánatot, és nem büszkeségből, hanem azért nem, mert nincs miért.” 

Hajnády arra is kitér magyarázatában, hogy a családja „három hátrányos helyzetű, roma származású, a gyámügy által a szülőktől elvett gyermeket nevel”.

Hajnády nem az egyetlen a Jobbik sajtósai közül, akit korábban szélsőséges nézetekkel hoztak összefüggésbe. Múlt héten megírtuk, hogy továbbra is a Jobbik sajtóosztályának munkatársa Balasi András, aki a holokauszt áldozatainak számán viccelődött és vagonokat emlegetett.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ousiv
2018. március 29. 13:44
nem unalmas egy gyakornokot felvenni jobbik szimatolásra?
Kalányos Dzsonidepp
2018. március 29. 12:33
" Egy olyan képet közölt róla az atv.hu internetes portál, amelyen az auschwitzi haláltáborban pózolt, a győzelem jelét mutatva. " ??????????? És mi itt a gond ? Mi a hír ??
Flagellator1974
2018. március 28. 21:14
A kis fasiszta meg Porcogó Ádám. Mecsoda párosítás!
afterall33
2018. március 28. 19:50
Hát erről a vak is látja, hogy egy haláltábor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!