Kovács Zoltán: Soros szervezetei segítettek előkészíteni a röszkei zavargást

2018. március 27. 09:44

Soros György szervezetei aktívak voltak a röszkei zavargás előkészítésében a kormányszóvivő szerint.

2018. március 27. 09:44

A rendelkezésre álló adatok azt bizonyítják, s az összes tapasztalat arra utal, hogy a Soros-szervezetek aktívak voltak a röszkei zavargás előkészítésében – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

A kormányszóvivő szerint Soros György és szervezetei több mint egy évig tartó kampányt szerveztek – a nemzetközi sajtót is bevonva –, hogy bebizonyítsák: a határzár tiltott átlépéséért és társtettesként elkövetett terrorcselekményért nem jogerősen elítélt röszkei zavargó, Ahmed H. egy ártatlan ember.

A Soros-szervezetek célja Kovács Zoltán szerint, hogy Európából egy bevándorlókontinens, Magyarországból pedig egy bevándorlóország jöjjön létre. „Mindent felhasználnak annak érdekében, hogy az ide egyébként jogellenesen érkezők jogait védjék, ami önmagában egy ellentmondás” – mondta Kovács Zoltán, hozzátéve: olyan értelmezést, információkat és dezinformációkat használnak fel, amelyek alátámasztják az ő felfogásukat.

(MTI)

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anyámnak kéne vagy 800 millió!!
2018. március 27. 22:07
Unalmas ez a téma Zotya. A kutya sem akar idejönni csak átvonulni max.Kikerülik a hosszúnak nem mondható,túlárazott kerítéseteket oszt jónapot.
noMores
2018. március 27. 13:51
Király kis "soroslátó" barmok dolgoznak a fideszben. Szerintem küldjetek már ki még két erzsébetutalványt, az jobban hozza a prolik szavazatait, a debileket már amúgyis meggyőztétek, hogy soros az antikrisztus, és a világvége jön el, ha az ellenzék győz.
VakzKommondor
2018. március 27. 11:36
ne!! tényleg??? Elképesztő!!! https://444.hu/2018/03/27/az-mkb-bank-ragalmazas-miatt-buntetofeljelentest-tesz-a-magyar-nemzet-ellen És ezt ki csinálta?
balbako_
2018. március 27. 11:17
A migránsok a határon eldobálták a papírjaikat, mobiltelefonjaikat, hogy a személyazonosságuk, nemzetiségük ne derüljön ki. Az összeszedett anyag írásos bizonyítékokat tartalmazott a cikk állításának igazolására.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!