Élesen ostorozta Szél Bernadett a földprivatizációt

2018. március 20. 21:33

Az LMP miniszterelnök-jelöltje szerint a kormányzás csupán a korrupció mellékterméke, és bárki kerül kormányra, ha nincs közös földvagyonunk, a kormány keze meg lesz kötve.

2018. március 20. 21:33

Ma a kormányzás csupán a korrupció mellékterméke, a fő cél a korrupció; ahogy azt Szél Bernadett, az LMP miniszterelnök-jelöltje jelentette ki pártja alapítványának konferenciáján, hangsúlyozva: a közpénzlopás szintje akár egyetlen nap alatt is csökkenthető lenne, ha elfogadnák pártja erről szóló törvényjavaslatait. 

Szél Bernadett az Ökopolisz Alapítvány keddi, a korrupció visszaszorításáról szóló rendezvényén garantáltan oligarchamentesnek nevezte az LMP-t, és hangsúlyozta: képesek arra, hogy a választók akaratát teljesítsék kormányon. 

Kijelentette: a kormány rendszere addig működik, amíg jön a pénzutánpótlás, de nem képes a saját lábára állni, a gazdaság folyamatosan a külső betáplálástól függ. A nemzeti együttműködés rendszere a korrupcióra épül, folytatta, de ha elzárják a csapokat, kártyavárként omlik össze. 

A földprivatizációt földrablásnak nevezte és kijelentette: bárki kerül kormányra, ha nincs közös földvagyonunk, a kormány keze meg lesz kötve. 

(MTI)

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2018. március 21. 08:55
Vago Gabor ratamadt a lehetseges szovetsegesere.
MZ/X
2018. március 21. 08:26
Wiszkis Feri macája...
liberálzöld.
2018. március 21. 04:02
Minden törvényes volt! Kishantos tönkretétele is. És így már egy Matolcsy unokaöccs az ország legnagyobb biogazdálkodója.
megfejtô
2018. március 21. 00:10
Lehet-e Màs a Politika Ùgy Hogy A Rèszeg Gyurcsànnyal Tàrgyalunk Majd Bocsànatot Kèrünk?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!