Lecsaptak a rendőrök a szcientológusokra

2018. február 15. 11:02

A NAV munkatársai is a helyszínen vannak, nem tudni, mi a razzia oka.

2018. február 15. 11:02

Rendőrök lepték el a Szcientológiai Egyház Váci úti székházát – írja a Magyar Nemzet. Az épület előtti járdát szalaggal elkerítették, így gyalogosan közlekedni sem lehet az épület előtt. Sőt, még a székház autós kijáratát is elállta egy rendőrautó, ezért a ki- és bejutás sem lehetséges.

A Magyar Nemzet kereste a rendőrséget, akik nem adtak további információt a kivonulás okáról. Annyi azonban biztos hogy a helyszínen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal több alkalmazottja is jelen van.

Tavaly októberben már történt hasonló razzia a XIII. kerületi központ mellett – akkor a Nemzeti Nyomozó Iroda személyes adattal visszalélés és más bűncselekmények gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

(Borítókép: Magyar Nemzet/Kovacsik Ágnes) 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szekula
2018. február 16. 01:43
Felkészül: a magyar kaotikus egyház fedőnevű sarlatán bűnszervezet.
Akitlosz
2018. február 15. 23:46
"nem tudni, mi a razzia oka." Az, hogy konkurenciát jelentenek az államilag pénzelt keresztény egyházaknak, amelyeknél valahogyan sohasem jár a NAV, ellenben annál több közpénz kerül hozzájuk.
Newman
2018. február 15. 22:49
És a szcientológusok, NEM LÁTTÁK ELŐRE!!! Ez is csak egy kamatot számoló, nekem gyűjtesz "egyház"! Még szerencse, hogy a TV-IG nem jutottak el!!!
Lotti
2018. február 15. 18:24
Csipetnyi szolidaritás sem szorult az itt kommentelőkbe ? Nem sajnálják ezt az EGYHÁZAT melynek tagjai szegénységi fogadalmat tettek, és annak megfelelően is élnek ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!