Hollik: Az Európa Tanács emberi jogi biztosa Soros szolgálatában áll

2018. február 16. 15:15

Nils Muiznieks egy tanulmányban „kendőzetlen nyíltsággal” fedi fel Soros György valódi szándékait és hitet tesz Soros György gondolatai mellett – erről Hollik István kormánypárti politikus beszélt pénteken.

2018. február 16. 15:15

Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő szerint elképesztő, hogy Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa ilyen leplezetlenül Soros György szolgálatában áll.

A képviselő pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta: sajtóhírek szerint Nils Muiznieks egy tanulmányban „kendőzetlen nyíltsággal” fedi fel Soros György valódi szándékait és hitet tesz Soros György gondolatai mellett, amikor kifejti, hogy a szovjet embertípust a „Soros-féle” embertípusnak kell felváltania.

Ezek veszélyes és elvakult gondolatok, megvalósulásuk súlyos következményekkel járna, mindenekelőtt azért, mert egyenesen következik belőlük a bevándorlás támogatása és a migráció ösztönzése – hangsúlyozta Hollik István.

A politikus kijelentette: szeretnék Nils Muiznieks számára is egyértelművé tenni, hogy „Magyarországon nem Soros-féle emberek, hanem magyar emberek laknak, és mi minden el fogunk követni azért, hogy ez így is maradjon”.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2018. február 16. 17:04
Elolvastam az életrajzát. Egyetlen életszagú munkahelye nem volt. Sötét szobákban billentyűzettel szenet bányászott, aratott, kombájnolt, sőt: életveszélyes műtéteket végzett éjjel-nappal... Egy szarrágó...
luzitanxaver
2018. február 16. 16:14
Ennek az ellenkezőjét állítani annyira lehet hitelesen, mint azt, hogy Mohamed, aki a múlt héten posztolta a "felesküszöm az Iszlám Államra" videót, valójában csak egy veszélyelen, derék, törvénytisztelő átlagpolgár. Érdekes, hogy ebben (is) van személyi átfedés, mert a derék Muižnieks úr számára is természetes, hogy a hazatérő dzsihádisták hézagmentes emberi jogi ellátása fontosabb, mint az európai polgárok közbiztonsághoz (és végső soron társadalmi békéhez) való joga. Ilyen az emberi jogi fundamentalizmus természete.
noMores
2018. február 16. 16:04
Nehez eldonteni, hogy a nap idiotaja hollik vagy halasz. Egeszen szoros a verseny. Mar csak nemetszili kell a birkahadba.
Einar
2018. február 16. 15:56
Ez itt már régen nem elmélet sajnos. Ez összeesküvés gyakorlat. Mindig szánalommal vegyes borzalmat érzek, amikor balliblingjeink, fölényes gúnnyal bélyegzik a valóságot látókat összeesküvés elmélet hívőnek. Ők a Homosexual Sorosicusok. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!