Fegyőr a legtehetségesebb 30 fiatal politikus listáján

2018. január 23. 11:02

Fekete-Győr András is felkerült a Forbes magazin legtehetségesebb fiatal politikusokat összegyűjtő listájára.

2018. január 23. 11:02

A Forbes magazin Európa 30 fiatal politikus-tehetsége közé választotta be Fekete-Győr (Fegyőr) Andrást, a Momentum Mozgalom brigádvezetőjét – írja a Pesti Srácok. A Forbes előkelő listájára az a különleges képessége emelte a fiatal „politikuszsenit”, hogy sikerült aláírás-gyűjtéssel megakadályoznia a budapesti olimpiát. A magazin más magyar hírességeket, így Palvin Barbarát és Hosszú Katinkát is listáira emelt.

A Forbes több 30 év alatti tehetség-listát állított össze idén is sikeres, híres európai fiatalok felvonultatásával. A Pesti Srácok cikkéből kiderül, hogy a válogatásba idén is bekerültek magyar tehetségek is, így az év európai sportolója listán ott szerepel Hosszú Katinka, akinek sporteredményei mellett üzleti vállalkozását és úszóegyesületét is méltatják. A művészet/kultúra kategóriában pedig Palvin Barbara szerepel, aki már 17 évesen kifutón szerepelt Milánóban a Prada bemutatóján, két évvel később pedig már a Victoria Secret egyik angyala volt, és mára a 17. legjobban fizetett szupermodell.

Az igazi meglepetés azonban az, hogy a Momentum Mozgalom vezetője, Fekete-Győr András is fölkerült a harmincas politikus-tehetségek listájára. Az ő szuperképessége a magazin szerint abból áll, hogy brigádvezetőként „a budapesti olimpiai játékok megrendezéséről akart népszavazást kezdeményezni. Az ehhez szükséges aláírásokat összegyűjtötték, végül a kormánypártok kihátráltak a pályázat mögül”.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2018. január 24. 16:23
"Fekete-Győr András is felkerült a Forbes magazin legtehetségesebb fiatal politikusokat összegyűjtő listájára." Ahogy Andris kivédte Tomi puccskísérletét, az tanítani való. Megyó nem került fel a legtehetségesebb fiatal politikusokat összegyűjtő listára. Egy idióta szélhámos is megpuccsolta simán.
szerafim
2018. január 24. 11:15
kurvára náci feje van.
cutcopy
2018. január 23. 23:25
Hogy lehet ezt az aljadékok tehetségnek nevezni, megfúrta a budapesti olimpiát és ennyi, erről lesz híres haláláig..
Akitlosz
2018. január 23. 22:24
Erre a listára érdemek nélkül is fel lehet kerülni? Még egy választást sem nyert meg, sőt még el sem nidult egyetlen választáson sem. Mitől is sikeres?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!