Fidesz: Ha az ellenzéken múlna, a családok nem léphetnének előre

2017. december 27. 12:43

Amennyiben az ellenzéken múlna, a családok jövőre sem tudnának előre lépni – közölte szerdán Halász János.

2017. december 27. 12:43

Halász János, a kormánypárt képviselőcsoportjának szóvivője szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a jövő évi választás tétje az is, hogy a kormány meg tudja-e védeni a magyar családokat és az őket segítő támogatásokat, „vagy újra ugyanazok kerülnek hatalomra, akik – amit csak lehetett –, elvettek a magyar családoktól, létbizonytalanságba taszították és magukra hagyták őket a gyermeknevelésben, az otthonteremtésben és az iskoláztatásban”.
    
Kiemelte, hogy az ellenzéki pártok sorra leszavazták és támadják a kormány családokat segítő intézkedéseit. „A baloldalon ráadásul ugyanazok készülődnek, akik kormányzásuk alatt sorozatos megszorításokkal sújtották a magyar családokat” – tette hozzá a kormánypárti honatya. A politikus emlékeztetett arra, hogy Gyurcsány Ferenc és a szocialisták „elvették a családi adókedvezményt, eltörölték a hároméves gyest és az otthonteremtési támogatásokat, segítség nélkül hagyták a kisgyermekes anyákat, ha gyermeket vállaltak” és gyakorlatilag „büntették” őket azzal, hogy választaniuk kellett a munka, a fizetés vagy a gyerek között, ráadásul még a bölcsődei férőhelyek ezreit is megszüntették. 

(MTI)

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xoltan
2017. december 29. 15:39
Igen, persze a gonosz ellenzek csak kinozna a nepet. Az okoz nekik oromet. Lehet hogy toketlen bagazs, de azert mindent nem veszek be. Inkabb arrol beszelj, hogy milyen a jovedelem eloszlas Magyarorszagon es a Fidesz ezzel mit kezd! Mert en csak azt latom, hogy a kedvenceik jol elnek es akik mar majdnem polgari szinten elnek es feltetlenul lojalisak azokat meg nem hagyjak lecsuszni, a tobbi meg le van tojva magasrol. Kiveve ha ellenzeki az illeto, mert akkor megprobaljak tonkretenni. Akinek ez hianyzik, hogy le legyen tojva, az nyugodtan szavazzon rajuk! Mondjuk aki eros Magyarorszagot szeretne nem tudom hogy tamogathat valakiket akik megfolytjak a vallalkozasokat az atyafiak helyzetbehozasaval es kozben meg hagyjak a hosszu tavu rendszereket szetrohadni. (egeszsegugy, oktatas, nyugdij)
VakzKommondor
2017. december 27. 22:26
....az osztrák határ felé.
edvind johnsson2.0
2017. december 27. 18:26
Ez igaz, a Fidesz családpolitikája az eddigi legjobb, lehet utánozni.
Rike
2017. december 27. 18:07
"Amennyiben az ellenzéken múlna, a családok jövőre sem tudnának előre lépni – " Az Orbán család, a Flier család , a Mészáros család , bár ezek azonosak, a Tiborcz család, a Matolcsy család, a nem unjátok még etetni a cápát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!