Budapestre jön Milo Yiannopoulos

2017. december 28. 14:04

Az „Európa jövője” című V4-konferenciát fogja megnyitni a botrányhős.

2017. december 28. 14:04

Magyarországra érkezik az alternatív jobboldal kedvence, Milo Yiannopoulos újságíró. Yiannopoulos a 2017/2018-as magyar V4-elnökség keretében megrendezésre kerülő, „Európa jövője” című konferenciát fogja megnyitni január 23-án a Várkert Bazárban. A brit-zsidó származású, homoszexuális Yiannopoulos hírhedt provokatőr, a politikai korrektség és a feminizmus kritikusa, kijelentéseivel nagy vihart kavart a nyugati közéletben. Februárig a Breitbart szerkesztője volt, egy, a pedofíliával kapcsolatos, szerinte félreértett megjegyzése miatt azonban elbocsátották.

A konferencia öt fő téma köré fog szerveződni, ezek a következők: a kultúrák összecsapása Európában; migráció, befogadás, Európa jövője; geopolitikai kihívások (az európai hadsereg, a NATO és az európai határok); a mesterséges intelligencia; valamint a Visegrádi Négyek. A konferencián Yiannopouloson kívül felszólal Frank Füredi magyar származású brit szociológus, Götz Kubitschek német jobboldali újságíró, Pascal Bruckner, a francia „újreakciósok” közé sorolt író-filozófus, valamint Szijjártó Péter, Deutsch Tamás és Csányi Sándor is.

 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2017. december 31. 11:43
Miért? Ki írta elő, hogy csak a ballibbantak provokálhatnak?
békepap
2017. december 29. 15:24
azért a többi fellépő is érdekes, mit tanít nekünk a brit forradalmi kommunista párt elnöke? és tompika a mesterséges intelligenciáról?
Finale*
2017. december 29. 12:30
Ez a fiu valoban nagyon lanyos es lehetseges ,hogy vannak kozottuk melegek is ,de ez meg nem bizonyitja, hogy Gaspar is az.Ez ugyis ki fog derulni es ha meleg hat meleg. Maximum egy par konkurenciaval kevesebb marad, neked meg tobb no juthat, megnyugodhatsz .
tango47
2017. december 29. 11:03
Biztosan emeli majd az említések számát a globális sajtóban, különben a kutyát sem érdekli ott a kies nyugaton "Európa jövője".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!