Juhász Péter: András, miért nem állsz be mögém?

2017. november 02. 16:27

„Kedves András! Kérlek, üljünk le beszélgetni arról, hogy mi az értelme egymás ellen indulni a választásokon” – írta Juhász Péter Fekete-Győr Andrásnak címzett csütörtöki nyílt levelében a Facebookon.

2017. november 02. 16:27

Nyilvánosság előtti beszélgetésre hívta Juhász Péter Fekete-Győr Andrást, ugyanis véleménye szerint „nem lesz kormányváltás, ha olyan emberek egymás ellen indulnak, akik ugyanazért küzdenek”. Facebook bejegyzésben közzétett felkérésében az Együtt elnöke arra kéri a Momentumos politikust, hogy a nyilvánosság előtt ismertesse álláspontját, mondja el „hogyan lesz Budapest 1. sz. választókerületében leváltva a Fidesz”. 

„Remélem abban egyetértünk, hogy Rogánt és az összes fideszes képviselőt mihamarabb le kell váltani. Nekem ez a célom. Bízom benne, hogy neked is. Emellett elképzelhetőnek és elfogadhatónak tartom, hogy te másképp képzeled el ennek a módját. Viszont ma nem értem, hogy hogyan. 

Éppen ezért kérlek, üljünk le a nyilvánosság előtt megbeszélni. Ismertesd álláspontodat, mondd el, hogyan lesz Budapest 1. sz. választókerületében leváltva a Fidesz azzal a stratégiával amit követsz. Ez nem csak engem érdekel, hanem nagyon sok választót is. Ezért írok neked, és ezért kérlek, hogy nevezz meg egy helyszínt és egy időpontot, hogy megbeszéljük ezt a nyilvánosság előtt” – írta Juhász Péter.

A felkérés előzménye, hogy a Momentum Mozgalom Fekete-Győr Andrást indítja abban a fővárosi körzetben, ahol Juhász Péter is indulni tervezett, így a két ellenzéki jelölt egymást gyengítheti. A csütörtöki nyílt levélre Fekete-Győr még nem reagált. 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2017. november 03. 07:12
András miért nem állsz be mögém, jó szorosan?
Mich
2017. november 03. 01:10
Már miért állna be egy 1 %-os kamupárt mögé...?! A Drogos éppen az a görény, akit kerülnie kell!
illesl
2017. november 02. 22:17
András, miért nem állsz be mögém Sírva fut Juhász Péter az erdőben. Miért sírsz. Hát, megerőszakoltak. Hol? A folyóparton. Mikor Petike? Hát mikor, amikor András beállt mögém tegnap előtt. Tegnap, de most is odamegyek.... András, állj be mögém Aki ilyen hülye címet ad, az ne csodálkozzon a fentiekhez hasonló buta történeteken... Lehet, hogy pont ezt provokálták volna, hogy minél több, úgymond homofób komment jelenjen meg????M
ThunderDan
2017. november 02. 21:50
Mondjuk ahhoz külön tehetség kell, hogy az enyhén félreérthető "Miért nem állsz be mögém?" szöveggel hirdesse meg ezt a képet. :)))) (Miközben ugye Fekete-Győr meg kompromittálta magát a Pride kapcsán stb. :D ) A Kétfarkú Kutyapárt meg az internetes mémgyárosok pontosan ilyeneket szoktak kiizzadni magukból - erre Juhász legyártja nekik a kész produkciót. :)))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!