Pozitív plakátokra gyűjt a Momentum

2017. október 07. 14:48

A sorosozós plakátok mintájára kezdene pozitív kampányba a Momentum Mozgalom.

2017. október 07. 14:48

„Nem hagyjuk szó nélkül, hogy gyűlölettel lepik el az utcákat. Pozitív plakátkampányt indítunk, hogy megmutassuk: nem adjuk a jövőnket!” – jelentette be szombaton a Momentum Mozgalom. A párt adománygyűjtésbe kezdett, hogy valóban meg tudja valósítani az új kampányát, amely a Soros-tervről szóló plakátok mintájára készülne.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2017. október 08. 17:46
"Nem érti és nagy hibának tartja Bojár Gábor, hogy nem akar más pártokkal együttműködni a Momentum. A fizikus-üzletember, a Graphisoft alapítója korábban az elsők között jelezte, hogy egymillió forinttal támogatta a Momentumot, mert párt értékrendjét közelállónak érzi magához." Index Szóval mégiscsak kibújt a szög a zsákból. Nem volt mégse önzetlen a támogatás. És eljött az idő hogy Virág elvtárs megtegye amit a Párt kér....
Harangláb
2017. október 08. 16:56
Mitől pozitív egy olyan plakát, ahol a mondatban az első szó az, hogy "nem"?!?
áfonya
2017. október 08. 15:43
"Csintalan Sándor olyan pártok felett álló közkincs, akit egy párt sem sajátíthat ki saját maga számára."..... " etalon " a csintalan őskilogramm , nemesfémhez viszonyított értéke van... ballibsik csintalant ügyesen kitudták szorítani a pártvezetői helyről ,még megsértődni se tud..
héttörpe
2017. október 08. 15:25
Én gyűlölöm ezt a bandát, báránybőrbe bújt farkasnak látom őket. Mint Adolf és társai a '30-asokban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!