Nekimegy a Fidesz a bizniszpártoknak

2017. október 24. 15:14

Ha egy állami kampánytámogatásban részesülő párt az országgyűlési választáson félszázalékos eredményt sem ér el, köteles legyen visszafizetni az államtól kapott összeget, a vezetőik pedig teljes vagyonukkal tartoznak visszafizetni a támogatás összegét – javasolja a Fidesz.

2017. október 24. 15:14

A Fidesz azt javasolja, hogy ha egy állami kampánytámogatásban részesülő párt az országgyűlési választáson félszázalékos eredményt sem ér el, köteles legyen visszafizetni az államtól kapott összeget – közölte Gulyás Gergely, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Ha pedig fennáll a visszafizetési kötelezettség, akkor az érintett párt legfőbb vezető testületének tagjai egyetemlegesen, teljes vagyonukkal tartoznak visszafizetni a támogatás összegét – mondta a kampányfinanszírozási törvény módosítását frakciótársával, Répássy Róberttel kezdeményező politikus.

(MTI)

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amondó
2017. október 25. 01:26
"Szegények pártja" már biztosan nem lesz. Mitévő legyél, ha nem biznisz, hanem rendes pártot szeretnél alapítani, de nincs pénzed? Jó eséllyel földönfutóvá válhatsz. Ellenben, ha Soros és/vagy Simicska áll mögötted, akkor bátran belevághatsz a pártalapításba.
BőröndÖdön
2017. október 24. 22:16
A fidesz hozta létre ezeket a bizniszpártokat....
Strassnoff Ignác
2017. október 24. 21:48
Rábaszna a KDNP....
3M..
2017. október 24. 19:22
Bevett gyakorlat, mint tegnap a buszos bértapsolók esetében. "Négyezer forintos napidíjért toboroznak "küldötteket" a Lungo Drom kongresszusára, október 28-ára." https://kuruc.info/r/2/178660/ Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!