Kirúgta Marton Lászlót a Vígszínház

2017. október 27. 18:37

A színház közleményt adott ki, amiben azt írják, hogy a döntés nem jelent, nem jelenthet ítélkezést egy gazdag művészi életút felett.

2017. október 27. 18:37

Kezdeményezte a Vígszínház Marton László munkaviszonyának megszüntetését. Erről a színház közleményt adott ki, amiben azt írják, hogy a döntés nem jelent, nem jelenthet ítélkezést egy gazdag művészi életút felett. A Vígszínház szakmai tekintélyének kialakításában Marton László szerepe elvitathatatlan – írja az Index. 

A közlemény szerint a repertoáron lévő előadásait továbbra is műsoron tartják. Az eset előzménye, hogy Marton Lászlót többen szexuális zaklatással vádolták meg.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2017. október 28. 12:09
1. a "színésznő" az egy olyan kurva, amelyik széles tömegek előtt is hajlandó baszni ... 2. a rendező a "színésznő" futtatója n_dy
nimfak
2017. október 28. 07:37
Ez a liberálisok belső háborúja. Izgalommal várom, hogy ki lesz a győztes. Vagy mindkét fél veszít, és megtörténik a megtisztulás. A "legnagyobb " veszteség az lenne, ha Schilling "művész " úr is pályaelhagyásra kényszerülne. Még ez a banda beszél felesleges stadionokról, aki a Krétakört bárminemű támogatandó színháznak nevezi. Az ember esze megáll.
zőldsas
2017. október 28. 05:42
Amikor Eszenyi művésznő hullamákon vezet és a rendőrnem akar szopatni csak akkor büntetik meg
Ultima Ratio
2017. október 28. 05:37
Nem kell vedenetek ezt a fergeteges fideszbarmok, habár tudom, hogy minden gazember hét ösztönösen húz a szivetek a rablotol a szatirig, de ha megnezitek az natancscsicska origot, akkor látjátok, hogy ott is gyalázzák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!