Fidesz: Az EP megkezdte a „Soros-terv” végrehajtását

2017. október 20. 12:11

A Fidesz szerint az Európai Parlament megkezdte a „Soros-terv” végrehajtását – értékelte a LIBE döntését Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

2017. október 20. 12:11

A Fidesz szerint az Európai Parlament megkezdte a „Soros-terv” végrehajtását – értékelte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján a Európai Parlament belügyi, állampolgári és igazságügyi szakbizottsága (LIBE) előző napi döntését. Hidvéghi Balázs elmondta: az EP szakbizottsága csütörtökön jelentést fogadott el a közös uniós menekültügyi rendszert szabályozó dublini rendelet módosításáról. 

Úgy ítéljük meg, hogy Európai Parlament megkezdte a Soros-terv végrehajtását” – jelentette ki ezzel kapcsolatban a Fidesz kommunikációs igazgatója, aki szerint mindenki számára látható, hogy a kötelező betelepítési kvóták veszélye valóságos, hiába próbálják ezt tagadni a magyar baloldal képviselői Magyarországon és az Európai Parlamentben.

Különösen megdöbbentőnek és szomorúnak nevezte, hogy a bizottságban a magyar baloldal képviselője, Niedemüller Péter, a „Gyurcsány-párt” politikusa megszavazta a jelentést.

(MTI)

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. október 20. 15:25
Baj, ha azt gondolom, hogy adgghulye, tanulatlan sikostoba barom, akinezt a sorosozos idiotizmust megeszi?
Bodor Zoltán
2017. október 20. 14:17
Valaki mondja már meg, hogy hol lehet elérni, hogy miről döntöttek. A "habonyon" kívül csak egy forrást találtam, de az sem befogadásról szól.
Conduct
2017. október 20. 14:05
A fidesz még annàl is hülyébbnek nézi a rajongóit amilyenek valójàban.Vagy mégis ilyen hülyek?Sokak szerint igen.Szegény Magyarorszàg,szegény magyarok!Sajnos az a helyzet állt elő hogy 25% dönt.Ez van.Szarul döntenek akkor is ez van.Szomorú s@ggből bànatos f@ng jön.De majd elmúlik ez is.
madarasi.abel
2017. október 20. 13:16
Valaki linkelhetné már azt a határozatot, anélkül nem szép szidni, hogy nem is olvasunk bele legalább :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!