Fidesz: az ellenzéknél kétségbeesett ígérgetés kezdődött

2017. október 29. 09:20

Egymást túllicitálva tesznek kétségbeesett és hiteltelen ígéreteket az ellenzéki pártok – közölte szombaton a Fidesz.

2017. október 29. 09:20

A Fidesz szerint az ellenzéki pártok reménytelen helyzetükben egymást túllicitálva tesznek kétségbeesett és teljesen hiteltelen ígérteteket. A nagyobbik kormánypárt arra reagálva közölte szombaton az MTI-vel, hogy Molnár Gyula, az MSZP elnöke, Hegedűs Lorántné jobbikos országgyűlési képviselő, Szél Bernadett, az LMP társelnöke, miniszterelnök-jelöltje és Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője bér- és nyugdíjemelést, az egyenlőtlenségek csökkentését és progresszív adórendszert ígért a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete által szervezett fórumon Budapesten.

Reagálásában a nagyobbik kormánypárt azt írta, Gyurcsány Ferenc és a szocialisták kormányzásuk idején épp az ellenkezőjét tették annak, amiről most beszélnek: az idősektől elvettek egyhavi nyugdíjat, emelték az adókat, ezzel csökkentették a béreket, megduplázták a munkanélküliséget. Emellett elképesztőnek nevezte a Fidesz, hogy a „pénzért és a hatalomért magából kifordult” Jobbik most Gyurcsány Ferenccel és a szocialistákkal együtt azért lobbizik, hogy a magyar emberek adójáról és fizetéséről Brüsszel dönthessen.

(MTI)

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2017. október 29. 13:31
A magyar társadalom számára kifejezetten káros az ellenzéki ígérgetéscunami. Utálom a segélyosztogatási mániát, soha nem fog felnőni a magyar társadalom, ha nem tesz semmit magáért. Egyénileg, saját magukért az emberek. Nem az államtól kell a segélyt várni, hanem menni a meló után. Igen, az ország másik végébe is, ha ott van munka.
noMores
2017. október 29. 12:11
Na ki adja elobb a 13. havi nyugdijat? A fidesz vagy az mszp?
Berecskereki
2017. október 29. 11:57
Ellenzék? Hol itt az ellenzék? Bohócok, illuzionisták, zsonglőrök, stb. egy kész vándorcirkusz. Ez lenne az ellenzék?
catalina9
2017. október 29. 11:12
nem lesz gázáremelés...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!