Rogán: Külföldi erők akarnak beavatkozni a magyar választásokba

2017. szeptember 03. 10:00

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője azt nyilatkozta, a küzdelmes 2018-as választási kampányban eddig nem látott eszközöket; utcai zavargásokat is el tud képzelni, mivel bizonyos külföldi erőknek ez áll érdekében.

2017. szeptember 03. 10:00

Orbán Viktor szerint a mostani országgyűlési választás legfontosabb tétje az, hogy meg tudják-e védeni a kerítést, az elmúlt hét év eredményeit, tudnak-e gondoskodni továbbra is az ország védelméről és képesek-e megvédeni a családpolitikát, a családok és a munkahelyek biztonságát –tolmácsolta a kormányfő szombaton Kötcsén elmondott szavait a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője. 

Rogán Antal az M1 aktuális csatorna tudósítása szerint ismertette: a miniszterelnök a kötcsei polgári pikniken külön beszélt arról, hogy a NATO-ban publikált számítások szerint Afrikából 2020-ig 60 millió bevándorló fog útra kelni, jó részük Európa irányába. Hozzátette: ebből is látszik, hogy a migráció keltette óriási veszély még egyáltalán nem múlt el. 

Amikor a választáson dönteni kell az embereknek, akkor azt is mérlegelniük kell, hogy ki az, aki képes arra, hogy az országot megvédje –fogalmazott.

Rogán Antal kérdésre válaszolva arról is beszélt, hogy terhes, nehéz és éles küzdelemre számít a választási kampányban. Hozzátette: eddig nem használt eszközöket, akár utcai zavargásokat is el tud képzelni. Megjegyezte: vannak olyan külföldi erők, amelyek ezeknek a szervezésében aktívan szerepet vállalnak, de reményét fejezte ki, hogy végül ezeket az utcai zavargásokat el tudják kerülni.

(MTI)

Összesen 360 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
he-he
2017. szeptember 04. 05:43
rogán egy barom
noMores
2017. szeptember 03. 23:32
Azert jo a fideszes agyhalottakkal vitazni, mert az alapokban egyetertunk: szerintuk is lop a fidesz. Csak ez oket nem zavarja. Bamulatos gerincesseg!
balsors
2017. szeptember 03. 21:20
Meg kell nézni Ukrajnát, a forradalom után az ország egy csomó hitelt tudott felvenni, a külföldi befektetők be tudták indítani az országot, és jelentősen javult az életszínvonal. http://hvg.hu/gazdasag/20170627_Eletszinvonal_Ukrajna_Oroszorszag_Feheroroszorszag_
Mutimi
2017. szeptember 03. 20:34
Te mást állítottál. Mindig kijössz a sodrodból, ha hamis állításon kapnak. :) Gondolkozz el valamin: Tegyük fel - gondolatkísérlet -, hogy az itteni kommentelők többsége azt gondolja, hogy ez a bástyaelvti egy buta alak. Akkor szerinted a bástyaelvti egy buta alak? Hisz kísérletünk szerint a többség azt állítja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!