MSZP: Botka a Fideszt akarja megbuktatni, nem az ellenzéket

2017. szeptember 28. 19:27

Összezavarta a Fidesz forgatókönyvét az MSZP hétfői javaslata az ellenzék összefogásáról, ám Botka László célja továbbra is a kormány megbuktatás, nem pedig az ellenzéké – írta csütörtöki közleményében az MSZP.

2017. szeptember 28. 19:27

Az MSZP és miniszterelnök-jelöltje, Botka László a kormányt és nem az ellenzéket akarja megbuktatni – közölte az ellenzéki párt csütörtökön az MTI-vel. A Molnár Gyula elnök, Hiller István választmányi elnök és Tóth Bertalan parlamenti frakcióvezető által aláírt, az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az MSZP hétfői javaslata az ellenzéki összefogásról „összezavarta” a Fidesz forgatókönyvét, mivel a teljes ellenzéki egység nem érdeke a Fidesznek.

Közölték: Tarjányi Péternek, a Magyar Progresszív Mozgalom alapítójának csütörtöki nyilatkozata nem a kormányváltást, hanem a Fidesz hatalomban tartását szolgálja.Tarjányi az Index szerint csütörtökön a Magyar Progresszív Mozgalom bemutatkozó beszélgetésén azt mondta: szeretnék, ha lenne egy főleg értelmiségiekből álló csapat, amely segít összeszervezni az ellenzéki pártokat, és hátteret is biztosít nekik.

(MTI)

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2017. szeptember 28. 23:17
Nem kell itt buktatgatni, idióták! Össze kell gyúrni egy stabil libsibolsináci pártot, amelyik a választáson legyőzi a Fidesz-KDNP-t. Ennyi.
hátakkor
2017. szeptember 28. 23:13
A megbuktatàs qrva gyenge cél.
Cezar
2017. szeptember 28. 22:34
De jó!
states
2017. szeptember 28. 22:13
Botkabaré.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!