Kósa a dobostortára is Erős Pistát ken

2017. szeptember 27. 15:33

A távozó fideszes frakcióvezető elmondása szerint nem a reformkonyha híve.

2017. szeptember 27. 15:33

A Fidesz távozó frakcióvezetője a megújított menzaétrend kapcsán a Hír TV kamerái előtt vallott étkezési szokásairól. Kósa Lajos elmondta: ő nem tudná megenni az iskolásoknak felkínált ételeket, inkább „mérgezi magát”, mivel a köröm- és pacalpörköltre, valamint a gulyáslevesre esküszik.

Még a dobostortára is Erős Pistát kenek” – jelentette ki az újonnan kinevezett miniszter.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2017. szeptember 28. 10:31
Én is szeretem ezek az ételeket, de minden nap nem eszem őket. Mert változatosan kell étkezni. A fiatal férfiak ma Magyarországon csak a sült hús+krumpli kombinációt eszik. A munkatársaimon látom, bazdmeg, minden nap! Az igényességet a családban (kéne) kezdeni, de az iskola sem rossz terep. Jamie Oliver be akarta importálni a reformkonyháját a magyar iskolákba. Aztán csak lesett, hogy itt már ez van. Szóval még egyszer: jók ezek a kaják, de nagyon jó az iskolai irány. Ja, és kampány van, ezek a nyilatkozatok már annak a részei: mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint ti. Ez az üzenete. Nem kell vele foglalkozni. (egy Fideszes)
noMores
2017. szeptember 28. 00:40
Mindent elmond erről a rendszerről, hogy a kormány tagja lehet ez a vérbuta seggarcú ostoba faszkalap:(
files32
2017. szeptember 27. 18:04
Kósa a dobostortára is Erős Pistát ken Az esze megvan hozzá.
files32
2017. szeptember 27. 16:28
https://www.youtube.com/watch?v=3CwA96lDWNQ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!