Újabb elnökségi tag mondott le a Momentumban

2017. augusztus 06. 23:51

Lemondott a Momentumban betöltött elnökségi tagságáról Kádár Barnabás. Négy nap alatt Kádár a második, aki távozik a párt elnökségéből, Pottyondy Edina ugyanis múlt hét szerdán jelentette be lemondását.

2017. augusztus 06. 23:51

Vasárnap este lemondott a Momentumban betöltött elnökségi tagságáról Kádár Barnabás – értesült a 24.hu.

Kádár a távozását a párt küldöttgyűlésén jelentette be. Lemondásával a Momentum ötfős elnökségi testülete három főre csökkent, hiszen a héten már egy másik elnökségi tag, Pottyondy Edina is lemondott elnökségi tagságáról. Kádár Barnabás korábban a Nolimpia-kampány koordinátora volt, majd a párt igazgatója lett, a párt elnökségébe pedig márciusban választották be.

„Voltak működési és belső vitáim a szervezet különböző szereplőivel, de emellett személyes okok is szerepet játszottak, ami természetes egy ilyen szervezetnél, ami egy baráti társaságból alakult fél év alatt egy országos mozgalommá” – nyilatkozta Kádár Barnabás a 24.hu-nak. Fekete Győr András pártelnök megköszönte Kádárnak a közös munkát. A 24.hu információi szerint a párt vezető testületéből távozó két tag helyére augusztus második felében választanak új tagokat. 

A Momentum küldöttgyűlése a párt szövetségi politikájáról is határozott. A határozat lényege az, hogy a párt semmilyen választási együttműködésben nem kíván részt venni és tárgyalásokat sem fog folytatni róla. 

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2017. augusztus 07. 16:39
kocsog fasszopo SOROS NACI ANARHISTA patkanyok... hogy basszak szajba a mocskos KURVA anyjukat aki MEG ELLETTE OKET .. MEG A NOCSKOS PATKANY NACI AVH APJUK IS....
tango47
2017. augusztus 07. 13:57
Ezeken a gyermekbetegségeken a párt-kezdemények általában még akkor esnek át, amikor még nem röhög a torzsalkodásukon a fél ország. A kosgömböc túl nagyra fújta magát. Rövid idő kell csak, hogy kipukkadjon.
Burmin
2017. augusztus 07. 12:40
Gittegylet, az is bolond aki ezekre szavaz...
csurcsányi
2017. augusztus 07. 12:23
Süllyed a hajó és menekülnek a patkányok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!